Uzbudljive vijesti za fanove American Horror Storyja

13.05.2020.

Novi projekt AHS ekipe

Ryan Murphy, producent mega popularne serije American Horror Story, objavio je na Instagamu screenshot zoom sastanka na kojem je sudjelovala većina članova njegove zvjezdane postave. O čemu su razgovarali Jessica Lange, Sarah Paulson, Emma Roberts, Kathy Bates, Evan Peters, Finn Wittrock i ostatak ekipe?

Osim o detaljima snimanja novih American Horror Story sezona (deseta bi trebala izaći na jesen, a ugovor s FX-om je produžen na još 3 sezone nakon nje), bit će vam drago čuti da pripremaju i spin-off serije. Zasad ne znamo ništa o projektu osim da će se zvati American Horror Stories i da će svaka epizoda trajati 1 sat, ali budući da će sudjelovati gore navedeni talenti, ne očekujemo ništa manje od genijalnog! Ryan je dao naslutiti da imaju još neke uzbudljive vijesti, no da ih još ne smiju podijeliti s fanovima.

U slatkom isčekivanju novih epizoda predlažemo rewatch neke od prijašnjih sezona, primjerice Hotel s Lady GagomChloë Sevigny i Naomi Campbell, ili možda mnogima najdražu Coven, u kojoj se pomahnitale vještice žustro bore za titulu Supreme witch. Murphy inače ima i novi projekt Hollywood kojeg, čini se, isto vrijedi pogledati, a dostupan je na Netflixu.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: IMDB, Instagram

Pročitajte i...

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Ovih 7 fantastičnih žena stari sa stilom. Mudro zbore, poslušajte ih

“Darling, learn these two words: Fuck. Off.” - Helen Mirren

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

▲ Povratak na vrh