Uzbudljive vijesti za fanove American Horror Storyja

13.05.2020.

Novi projekt AHS ekipe

Ryan Murphy, producent mega popularne serije American Horror Story, objavio je na Instagamu screenshot zoom sastanka na kojem je sudjelovala većina članova njegove zvjezdane postave. O čemu su razgovarali Jessica Lange, Sarah Paulson, Emma Roberts, Kathy Bates, Evan Peters, Finn Wittrock i ostatak ekipe?

Osim o detaljima snimanja novih American Horror Story sezona (deseta bi trebala izaći na jesen, a ugovor s FX-om je produžen na još 3 sezone nakon nje), bit će vam drago čuti da pripremaju i spin-off serije. Zasad ne znamo ništa o projektu osim da će se zvati American Horror Stories i da će svaka epizoda trajati 1 sat, ali budući da će sudjelovati gore navedeni talenti, ne očekujemo ništa manje od genijalnog! Ryan je dao naslutiti da imaju još neke uzbudljive vijesti, no da ih još ne smiju podijeliti s fanovima.

U slatkom isčekivanju novih epizoda predlažemo rewatch neke od prijašnjih sezona, primjerice Hotel s Lady GagomChloë Sevigny i Naomi Campbell, ili možda mnogima najdražu Coven, u kojoj se pomahnitale vještice žustro bore za titulu Supreme witch. Murphy inače ima i novi projekt Hollywood kojeg, čini se, isto vrijedi pogledati, a dostupan je na Netflixu.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: IMDB, Instagram

Pročitajte i...

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

▲ Povratak na vrh