Uzbudljive vijesti za fanove American Horror Storyja

13.05.2020.

Novi projekt AHS ekipe

Ryan Murphy, producent mega popularne serije American Horror Story, objavio je na Instagamu screenshot zoom sastanka na kojem je sudjelovala većina članova njegove zvjezdane postave. O čemu su razgovarali Jessica Lange, Sarah Paulson, Emma Roberts, Kathy Bates, Evan Peters, Finn Wittrock i ostatak ekipe?

Osim o detaljima snimanja novih American Horror Story sezona (deseta bi trebala izaći na jesen, a ugovor s FX-om je produžen na još 3 sezone nakon nje), bit će vam drago čuti da pripremaju i spin-off serije. Zasad ne znamo ništa o projektu osim da će se zvati American Horror Stories i da će svaka epizoda trajati 1 sat, ali budući da će sudjelovati gore navedeni talenti, ne očekujemo ništa manje od genijalnog! Ryan je dao naslutiti da imaju još neke uzbudljive vijesti, no da ih još ne smiju podijeliti s fanovima.

U slatkom isčekivanju novih epizoda predlažemo rewatch neke od prijašnjih sezona, primjerice Hotel s Lady GagomChloë Sevigny i Naomi Campbell, ili možda mnogima najdražu Coven, u kojoj se pomahnitale vještice žustro bore za titulu Supreme witch. Murphy inače ima i novi projekt Hollywood kojeg, čini se, isto vrijedi pogledati, a dostupan je na Netflixu.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: IMDB, Instagram

Pročitajte i...

Ovo su vaši Safari lookovi s prošlotjednih ELLE Stilskih Vježbi

Tko je pobjedio u posljednjem styling izazovu?

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

 Znate li što je to konturiranje kose? Način da istaknete prednosti i sakrijete mane svog lica

Sarah Jessica Parker tim se trikom služi već godinama kako bi vizualno popunila svoje duguljasto lice: plavi pramenovi u donjem dijelu kose njezine obraze čine punijima, dok tamniji izrast uz korijen odvlači pažnju od prilično špičaste brade

3 pobjedničke modne formule za kombiniranje KLISABzaGhetaldus naočala

Donosimo ideje za 3 različita stylinga, a jednoj sretnici kroz kreativni natječaj Ghetaldus poklanja sunčane naočale!

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

▲ Povratak na vrh