Pronađite ljubav uz…

ljubav i instagram
07.08.2014.

...pomoć Instagrama?

Ako slika govori više od tisuću riječi, njegov Instagram profil mogao bi vam dati poprilično dobru predodžbu o tome kakav je, zar ne?

Pa upoznajte Glimpse, novu aplikaciju za upoznavanje potencijalnih partnera koja spaja na temelju Instagram profila.

Informacije izvlači iz vaših hashtagova, lokacija koje ste zabilježili i događanja koja ste posjetili, a spaja one s najviše zajedničkih interesa. Da, postoji mogućnost da se povežete s onim zgodnim likom kojeg ste sreli neki dan dok ste u slatkom kvartovskom kafiću fotografirali ledenu kavu. Ili s kul konobarom kojem niste prišli jer vas je sram.

 

glimpse

 

Dobra stvar je to što uz Glimpse nije teško započeti razgovor, a kad u obzir uzmete oštra pravila Instagrama kad je u pitanju golotinja, šansa da će vas bombardirati fotografijama kao na Tinderu je mala.

Foto: Profimedia, press

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Djevojka koju obožavamo pratiti: Marta Cygan

Njezin je Instagram profil posveta životu u ful koloru, prepun jarkih nijansi, egzotičnog bilja i mode neopterećene trendovima…

Majka od Beyoncé dane krati vicevima koji su toliko loši da su zapravo smiješni

Čini se da je Tina ipak najveća zvijezda na obiteljskim ručkovima, sorry Bey, sorry Jay.

Najzabavniji online modni izazovi

Ako vam treba dovoljno dobar razlog za dotjerivanje kod kuće, pronašli smo ga! Od #DressUpFridaya do #HomeCouturea, s obveznom rekreacijom uz Elleove  #Stilskevježbe, na vama je da odaberete svoj favorit

▲ Povratak na vrh