Margot Robbie i Brad Pitt misle da je Leonardo DiCaprio mogao preživjeti u Titanicu

18.07.2019.

Je li naše srce zaista moralo ići dalje?

Titanic će zauvijek ostati u povijesti pop kulture. Uglavnom zbog broja nominacija za nagrade koje je prikupio, a zbog dugotrajnog prijateljstva glavnih glumaca Leonarda DiCapria i Kate Winslet koje obožavamo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ~Bollywood~ (@entertainmentnews__) on Jul 17, 2019 at 9:08pm PDT

Ali i dalje ostaje pitanje na koje javnost nikada nije dobila odgovor, a to je. “Zašto se Jack morao utopiti u ledenom moru kad je bilo dovoljno mjesta za dvoje ljudi na plutajućim vratima koje je Rose iskoristila kao splav i tako se spasila?” Više od 20 godina kasnije, rasprava se nastavlja čak i među velikim holivudskim zvijezdama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MTV News (@mtvnews) on Jul 15, 2019 at 2:43pm PDT

Kolege DiCaprija, Margot Robbie i Brad Pitt ušli su u raspravu tijekom nedavnog intervjua za film Once Upon A Time In Hollywood. Za Robbie, pitanje je izazvalo uznemirujuća sjećanja na gledanje filma davne 1997. godine: “O moj Bože, sjećam se kako sam se rasplakala kad sam bila djevojčica.”, dok je Brad zadirkivao Leonarda rekavši kako bi trebalo ponovno pogledati film i razmisliti o toj dilemi. Na pitanje MTV Newsa, je li se Jack mogao popeti na vrata, DiCaprio je brzo potvrdio svoje stajalište i izjavio kako nema komentara.

Redatelj James Cameron je svojevremeno izjavio kako je cijela dilema besmislica, jer je Jack morao umrijeti bez obzira na veličinu vrata.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Titanic still/ Instagram

Pročitajte i...

Margot Robbie je opsjednuta ovim japanskim beauty brendom

Jeste li čuli za omiljeni brend celebrity vizažista?

A što u izolaciji radi Brad Pitt?

Nakon što je jedan američki tračerski magazin objavio vijest o tome kako su Brad i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, već 22 dana zajedno u izolaciji, došlo nam je da izađemo na balkone i zaplješćemo od ushita. Ali…

Celebrity manikeri otkrili kakvi će trendovi vladati na noktima

Samo bacite pogled na manikure s dodjele nagrada Zlatni globus

▲ Povratak na vrh