Masnim tkivom do punih usana i mladolikog lica

28.02.2017.

U današnjem društvu zahtjevi za što ljepšim izgledom postaju sve naglašeniji

Svježe lice bez podočnjaka, lijepo oblikovane jagodice, pune use, možda tek poneka bora koja licu daje karakterni pečat – sve je to moguće postići bez dugotrajnog oporavka, šavova i ožiljaka, i to potpuno prirodnom metodom lipofillinga.

U ovom neinvazivnom, ambulantnom zahvatu koristi se vlastito masno tkivo kako bi se „ispeglale“ bore i regenerirala koža. Masno tkivo najčešće se uzima s dijelova tijela gdje ga ima najviše, a potom se transferira u one dijelove koji se žele popuniti. Lipotransferom masnih i matičnih stanica istovremeno dolazi do pomlađivanja i regeneracije tretirane regije. Vrhunski stručni tim Poliklinike Sinteza ovakav tretman pomlađivanja lica unaprijedio je posebnim načinom obrade masti, a lipofillingom se može korigirati gotovo cijelo lice.

 

dr. Jeannette Gjurić

 

„Procesom starenja znatno se mijenja raspored masnog tkiva na licu, a i koža gubi tonus. Ovom tehnikom zapravo vraćamo masno tkivo na staro mjesto, dajući licu ponovno mladenački izgled“, objasnila je dr. Jeannette Gjurić, vlasnica Poliklinike Sinteza, dodajući kako se lipofillingom, kombinirajući različite tehnike mikro i nanolipofilinga, mogu ispraviti gotovo svi nedostatci na licu – podignuti jagodice, smanjiti podočnjaci, ublažiti nazolabijalne bore, povećati usnice, a samim se postupkom znatno popravlja tonus i kvaliteta kože.

 

 

Masno se tkivo obično vadi iz donjeg dijela trbuha pod lokalnom anestezijom. Tako dobiveno tkivo odmah se obrađuje kako bi se pripremilo za aplikaciju.

U Poliklinici Sinteza prikupljeno masno tkivo kombinira se s PRP-om, što omogućava dugotrajnije i bolje rezultate. „Tehnika obrade masti s plazmom omogućuje dulje preživljavanje masnih stanica. Što se tiče oporavka, nekoliko dana nakon zahvata može se očekivati lagana otečenost koja spontano vrlo brzo prođe. Konačan rezultat vidljiv je nakon otprilike mjesec dana“, kazala je dr. Gjurić, ističući kako ovakva metoda daje izuzetno prirodne rezultate tako da i stručnjaci nakon nekog vremena teško uočavaju da je na licu nešto rađeno.

S obzirom na to da se radi o vlastitom masnom tkivu, ne postoji rizik reakcije na strano tkivo, a prednosti su svakako i prisutnost dovoljne količine materijala potrebnog za korekciju, dugotrajnost rezultata i prirodan izgled.

Izvor: ESTETICA.hr 

POLIKLINIKA SINTEZA –  OVDJE!

Pročitajte i...

Najlakši načini za borbu s hiperpigmentacijom kože

Glavni uzrok je prekomjerno izlaganje suncu, s obzirom na to da sunčeva svjetlost potiče proizvodnju melanina

Poliklinika Sinteza predstavlja spektakularnu novu uslugu pomlađivanja i revitalizacije kože na 100% prirodan način

Dr. Jeannette Gjurić, direktorica i suvlasnica Poliklinike Sinteza iz Zagreba, predstavila je inovativnu uslugu pomlađivanja i revitalizacije kože na potpuno prirodan način

Najljepši filmski kostimi koje potpisuje Yves Saint Laurent

Crtice iz strastvene kostimografske karijere jednog od najznačajnijih dizajnera u povijesti

Pred nama je najvažniji SoMo Borac - "SoMo Borac 2020"

Radove možete prijaviti do 7. rujna u devet kategorija, a o pobjednicima će odlučivati regionalni žiri.

Snima se prvi film ikad u kojem će ulogu A.I. robota igrati – robot!

Upoznajte Ericu, robota umjetne inteligencije koji uči method acting za svoju prvu veliku ulogu…

▲ Povratak na vrh