Massimo odabrao savršene naočale

Massimo
18.02.2016.

Opušteno druženje u Ghetaldusu u Ban centru

Ghetaldus optika svečano je predstavila novog ambasadora – poznatog pjevača Massima koji je ujedno i zaštitno lice nove reklamne kampanje poznatog brenda.

Dugogodišnja tradicija koja jamči vrhunsku kvalitetu proizvoda i profesionalnu uslugu, osnovna je snaga ovog brenda koju će Massimo kao novo zaštitno lice savršeno utjeloviti. Popularni pjevač godinama oduševljava brojne poklonike njegove glazbe i predstavlja savršen spoj poezije, glazbe i stila koji s inovativnim pristupom umjetnosti uvijek iznova uspijeva iznenaditi.

 

Ivana Belić, voditeljica marketinga Ghetaldus optike_Massimo, zaštitno lice Ghetaldus optike

Ivana Belić, voditeljica marketinga Ghetaldus optike, Massimo, zaštitno lice Ghetaldus optike

 

Upravo zato Massimo je odličan izbor za ambasadora Ghetaldus optike koja posluje već više od 50 godina.

„Izuzetno se veselim Ghetaldusu kao svom najnovijem partneru. Ono što sam u njima prepoznao je dugovječnost, kvaliteta i strast prema onome što rade, a iste te odlike nastojim projicirati kroz glazbu pa mi se prilika za suradnju učinila savršeno pogođena.

Vjerujem da znate da osim sunčanih, nosim i dioptrijske naočale, a ono s čime me Ghetaldus posebno obradovao su Zeiss DriveSafe leće koje su posebno za mene ugradili u Tom Ford okvir. Sada mogu sigurnije voziti noću i nakon koncerata se sretno vratiti u vlastiti dom, svojoj obitelji. Već nakon koncerta 8. ožujka u Splitu imat ću priliku isprobati ih,“ uz smiješak je izjavio Massimo.

 

Ghetaldus optika

 

Uz najnovije modele sunčanih i dioptrijskih naočala poznatih svjetskih brendova među kojima su Dior, Gucci, Marc by Marc Jacobs, Tom Ford, Ray Ban, Max Mara, Hugo Boss, Carrera, Tommy Hilfiger, Diesel, te mnogi drugi, Ghetaldus optika uskoro će jedina u Hrvatskoj u ponudi imati i najnovije modele naočala brenda Gant

Fotografije i tekst: press

Pročitajte i...

BALMAIN X AKONI kolekcija sunčanih naočala stigla u Ghetaldus!

GHETALDUS – prva optika na području cijelog Balkana koja je ekskluzivno predstavila kolekciju BALMAIN X AKONI prvu generaciju luksuznog branda sunčanih naočala koji promiče važnost kulture 21. stoljeća.

3 pobjedničke modne formule za kombiniranje KLISABzaGhetaldus naočala

Donosimo ideje za 3 različita stylinga, a jednoj sretnici kroz kreativni natječaj Ghetaldus poklanja sunčane naočale!

Ghetaldus optika u novom desetljeću izašla Van okvira

Nova lica, novi vizualni identitet, neka nova pravila… Nova godina za GHETALDUS Optiku, uistinu je rezultirala valom promjena koje nisu mogle ostati neprimjećene.

Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici

Vrhunska talijanska izrada i eklektičan britanski dizajn

▲ Povratak na vrh