Meryl Streep uskoro u filmu Stevena Soderbergha

22.08.2019.

Glumica sve češće glumi u projektima streaming servisa

HBO Max je odlučio preuzeti sljedeći film Stevena Soderbergha, komediju “Let Them All Talk” s glumicom Meryl Streep. Streep će se pridružiti Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges i Gemma Chan. Scenarij je napisala autorica kratkih priča i dobitnica priznanja MacArthur Fellow Deborah Eisenberg.

Nadolazeći film je komična priča o proslavljenoj spisateljici (Streep) koja kreće na put sa starim prijateljima kako bi se zabavila i zacijelila stare rane. Njezin nećak (Hedges) dolazi kako bi se brinuo za dame na putu i našao se s mladom nadom izdavaštva (Chan). To je ujedno i jedna od prvih najava za dugometražni film za HBO uslugu streaminga, koji je najavio nekoliko serija, uključujući spin-off „Gossip Girl“ i grčku mitološku seriju „Circe“.

 

 

“Ovo je vrsta projekta kojem samo kažete kratko da, molim vas i prijavite se”, rekla je Sarah Aubrey, voditeljica originalnog sadržaja u HBO Max. “Surađivati sa Stevenom Soderberghom za redateljskom palicom i s Meryl Streep u glavnoj ulozi uzbudljivo je i postavlja standard kvalitete za HBO originalni sadržaj”

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh