Najčitaniji lifestyle portal mijenja svoje ruho

29.08.2019.

Od sljedećeg tjedna

Novo ruho najčitanijeg lifestyle portala u Hrvatskoj, Story.hr-a, oborit će vas s nogu. Svjetski izgled vaše omiljene web stranice s kojom počinjete dan, dolazite po dnevnu dozu priča o poznatima, po crtice iz svijeta mode i make – upa, po informacije o svojim omiljenim likovima iz svijeta filma, glazbe ili TV-a, od sada će biti još originalniji. Upravo zbog vas bit ćemo još bolji, brži i svakog vam dana osiguravati dozu smijeha, zabave, donositi vam svježe informacije i obavještavati vas o koncertima, premijerama i svim onim što želite znati.

Uz vijesti, novi redizajnirani Story donosi vam i video rubriku koja će vrlo brzo postati nezaobilazni dio vaše svakodnevice. Ugostit ćemo vaše najdraže domaće zvijezde koje ćete imati priliku gledati u novim situacijama, koje će vam otkrivati nove, dosad nepoznate stvari o sebi i koje će vas nasmijavati do suza. Naravno, Story ne bi bio Story kada vam ne bi omogućili ozbiljnu dozu glamura; naši modni editorijali nakon napornog dana odvest će vas u neke druge svjetove, a ništa manje dobri neće biti oni beauty, nakon kojih ćete poželjeti uzeti u ruke kistove i pokušati oponašati naše vrhunske vizažiste.

Novi Story.hr svoj će novi rođendan, 2. rujna, obilježiti na sasvim originalan način pa vas ovim putem pozivamo da budete uz svoje laptope ili mobilne telefone i pratite nas točno u podne kada vas očekuje posebno iznenađenje. Sve to pod pokroviteljstvom je dm-a. I….obavezno downloadajte i novu aplikaciju Story.hr uz koju ćete svakoga dana biti još korak bliže vašem omiljenom lifestyle brandu i dio Story obitelji.

Fotografije: press

Pročitajte i...

smartlife portal

Adria Media ima novi portal Smartlife koji pokreće pametne promjene

Riječ je o prvom premium portalu o pametnoj tehnologiji koji će informirati i educirati o primjeni digitalnih rješenja te uvođenju pametnih digitalnih promjena u život i poslovanje.

Nešto biste gricnuli?

U slučaju krize, samo recite ne klasičnim napastima. Pomladite se i na zdrav način utažite glad šakom svježeg ili sušenog voća

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

Oaza opuštanja i sreće

Osjećaj plaže, uživanje i duboko opuštanje – to je ono što Mistral Beach Club zastupa. Smješten izravno na plaži ispod Radisson Blu Resort & Spa, predstavlja se u dalmatinskom šik ozračju i osigurava ljetno uzbuđenje

▲ Povratak na vrh