Najiščekivaniji film godine ima ultimativnu. all-star. postavu.

01.02.2021.

Leo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Chris Evans, Matthew Perry, Ariana Grande… This is not a drill!

Redatelj Adam McKay, koji je karijeru impresivno započeo kao jedan od glavnih scenarista za Saturday Night Live, a njegov redateljski rad poznajemo iz filmova AnchormanThe Other Guys i The Big Short, priprema zvjezdano najzasićeniji film koji smo ikada vidjele. Po najnovijim objavama postav filma Don’t Look Up čine Leonardo DiCaprio, Jennifer LawrenceMeryl StreepCate BlanchettTimothée ChalametJonah HillChris EvansMelanie LynskeyMatthew PerryRon PerlmanHimesh PatelKid CudiRob Morgan pa čak i kao ugodno i otkačeno iznenađenje – Ariana Grande

Riječ je o zanimljivoj mješavini filma (predstojeće) katastrofe i političke i društvene satire, a priča prati dvoje low-level znanstvenika, koji kreću na medijsku turneju diljem zemlje pokušavajući uvjeriti javnost da se zemlju sprema udariti asteroid i posve je uništiti. Kako američki predsjednik ne prihvaća ozbiljnost situacije (a jasno nam je odakle inspiracija za tu premisu), znanstvenici osjećaju da je njihova dužnost informirati javnost o neminovnoj katastrofi, ali ulijeću u vorteks društvenih mreža i televizijskih emisija… Ukratko, zvuči poznato. 

Film je napisan prije prošlogodišnjeg kaosa i casting je obavljen netom prije nego što je pandemija dosegla SAD, što film čini neugodno aktualnim, iako se nadamo da ćemo ga do trenutka kad izađe moći gledati s osjećajem olakšanja više negoli prepoznavanja. Još ne znamo točan datum kad film stiže u kina ili na streaming servise, ali svakako ćemo budno pratiti razvoj događaja! 

Piše: A.F.

Fotografije: Profimedia, Instagram @netflixfilm

Pročitajte i...

christy turlington

6 zlatnih pravila za masažu lica kojih se drži Christy Turlington

Učimo lake i efikasne trikove od celebrity kozmetičarke glavom i bradom

Pogledajte obrisanu scenu iz filma 'Vrag nosi Pradu'. Gledat ćete ga drugim očima

Prizor koji otkriva segment iz života Mirande Priestley za koji nismo znale…

Safička moda: Najstylish lezbijke na filmu

Od Angeline Jolie u ulozi prvog otvoreno queer supermodela do ultimativno chic Cate Blanchett u ekranizaciji književnog klasika, ovo su naše najdraže filmske queer junakinje s fantastičnim smislom za stil

Ipak se događa: 'Prijatelji' se ponovno okupljaju na setu!

Što možemo očekivati od najavljenog reuniona?

Ne daju se iz mode: Postoji li zvijezda koja ove zime nije nosila Uggsice?

Blast from the past: jesu li Uggsice ponovno 'in' ili nikad nisu ni bile 'out'?

Pogled u luksuzni stan Cate Blanchett

Svoj dom u Sydneyu slavna glumica prodaje za 12 milijuna australskih dolara

▲ Povratak na vrh