Napokon je stigao trailer za finalnu sezonu serije “Igra prijestolja”!

06.03.2019.

Uzbudljiva zadnja sezona nas očekuje

Jedan od najiščekivanijih trailera napokon je stigao i priprema nas na borbu koju će fanovi sigurno dugo pamtiti.

 

 

Posljednja sezona Igre prijestolja počinje s likom Arye Stark kako, prljavog lica, gleda u taman hodnik i počinje trčati pokušavajući spasiti svoj život. Zadnje što smo čuli o Euronu Greyjoyu je da je otišao skupljati vojsku plaćenika iz Essosa, također poznatog kao “The Golden Company”. U traileru, oni dolaze preko oceana na brodovima koji nose njihov zlatni simbol- što nije dobar znak za Daenerys.

 

 

U Winterfellu Dany i Jon jašu jedan pored drugoga među naoružanim muškarcima, što znači da su još uvijek u dobrim odnosima. Preostali zmajevi, Drogon i Rhaegal, lete iznad njihovih glava, dok ih Sansa Stark gleda odševljeno- koja možda nije bila previše zadovoljna što je Dany preuzela njezin dom, ali teško je poreći da leteća stvorenja nisu zanimljiva.

 

 

Još jedna kratka scena pokazuje da se Jon i Dany približavaju dvama zmajevima na udaljenom, snježnom mjestu. Što tamo rade i po što su se zaputili?

 

 

“Naš neprijatelj se ne umara”, kaže Jon, dok on i Daenerys Targaryen mrzovoljno sjede kraj kamina. Tu je i kadar Jona zamišljenog pored drveta u Winterfellu – može li to biti zato što je upravo otkrio svoj pravi identitet i saznao da je zapravo sin Rhaegara Targaryena?

 

 

Piše: N.B.
Fotografijey. Profimedia

Pročitajte i...

Prvi pogled: stigao trailer za filmsku odu ženskom bijesu

Carey Mulligan je u osvetničkom pohodu na svakog pseudo-nice guya na kojega smo ikada naišle

Emmy 2019.: pobjednici i gubitnici 71. ceremonije

Černobil, Igra prijestolja i drugi trijumfi dodjele nagrada

▲ Povratak na vrh