Napokon je stigao trailer za uzbudljivi “Downton Abbey” film

23.05.2019.

Jedva čekamo 20. rujna!

Posljednja epizoda jedne od najboljih i najpopularnijih serija o britanskoj aristokraciji, Downton Abbey, emitirana je prije pune četiri godine, a fanovi nikako nisu mogli preboljeti kraj i moramo priznati da smo se i sami nadali da će se serija vratiti na male ekrane.

Serija se ipak ne vraća na male ekrane, ali nam zato na veliko platno stiže Downton Abbey film u kojem ćemo još jednom dobiti priliku zaviriti u život obitelj Crawley, njihove spletke i odnose s poslugom i prijateljima uz dozu genijalnog britanskog humora i dovitljivosti.

Obožavatelji će biti oduševljeni činjenicom da se u filmu pojavljuju svi likovi iz serije pa tako ponovno gledamo legendarnu Maggie Smith u ulozi grofice Violet Crawley, Michelle Dockery kao Lady Mary Talbot i Lauru Carmichael kao Lady Edith Hexham. Radnja je ovoga puta postavljena u 1927. godinu, a okosnica je posjet kralja Georgea V i kraljice Marije obitelji Crawley.

Uzbudljivi nastavak priče o britanskoj obitelji Crawley stiže u kina 20. rujna ove godine, a do tada uživajte u prvom službenom traileru.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia / Youtube

Pročitajte i...

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

Poznati umjetnički sajam The Other Art Fair preselio se na internet!

Odlična vijest za sve ljubitelje suvremene umjetnosti!

Kino Europa je ponovo s nama!

Na 95. rođendan kina predstavljena je nova platforma

Umjetnost dolazi vama- kulturna izolacija nije opcija

Genijalna inicijativa ekipe Radio Studenta

"Radije se raspuknuti, nego ne napisati"

Intervju s Ivanom Bodrožić povodom kazališne adaptacije romana "Hotel Zagorje"

Stiže dokumentarac o Greti Thunberg!

Film koji ćemo gledati idućeg ljeta

▲ Povratak na vrh