Natječaj za posao: Elle.hr traži pojačanje!

22.11.2019.

Mjesto web novinara i urednika na vodećem modnom portalu čeka...

Elle.hr, vodeći modni portal u Hrvatskoj koji svakodnevno prati novosti iz svijeta mode, ljepote, kulture i umjetnosti te otkriva najnovije lifestyle trendove, traži web novinare i urednike!

Za zaljubljenike i zaljubljenice u modu, koji prate kulturu i umjetnost, obožavaju beauty novitete, a uz to su vrlo pismeni/e, Elle.hr je pravo mjesto na kojemu mogu brusiti svoja znanje i produbljivati interese.

Sa željom da osnažimo svoj posvećeni tim, pozivamo zainteresirane ljubitelje i ljubiteljice glossa da sudjeluju u strateškom planiranju rada portala, predlaganju tema, njihovu istraživanju te stvaranju sadržaja koji će rezonirati s našim vjernim čitateljicama.

Očekujemo budno praćenje novosti, originalne ideje, kritički autorski stav, zanimljive naslove i tekstove koji utjelovljuju Elleov signature spoj sofisticiranosti i humora, a nudimo poticajnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, obilaženje evenata i upoznavanje s osobama koje figuriraju na domaćoj modnoj i kulturnoj sceni.

Idealan kandidat ili kandidatkinja ima iza sebe godinu-dvije iskustva rada u internetskom novinarstvu, motivirana je i spremna da joj svaki dan izgleda malo drugačije.

Pozivamo sve zainteresirane kandidat(kinj)e da svoju prijavu i životopis pošalju najkasnije do 29. studenog 2019. godine na mail posao@adriamedia.hr

Dođi, redakcija Elle.hr te čeka!

Pročitajte i...

Što je to self parenting i kako održati sam sebi lekciju?

Priznali si ili ne, u svakom od nas čuči jedan nedorasli impulzivni klinac ili klinka koji ne žele raditi te dosadne “odrasle” stvari. Isprva godi pokazati srednji prst svim pravilima i jedriti na valovima slobode, no kad se naše unutarnje dijete previše raskalaši pa nam stan počne nalikovati svinjcu, plan prehrane meniju fast food restorana, a društveni život biografiji Edie Sedgwick, vrijeme je da probudite svoju unutarnju majku. I održite si lekciju!

Doručak kod Tiffanyja, ručak kod Guccija i večera kod Vuittona

Fine dining i high fashion iskustvo u jednom!

Novi filmovi koje možete gledati doma – sad!

Novi novcati filmovi stižu ranije na streaming servise i možemo vam reći da je izbor prilično sjajan

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

▲ Povratak na vrh