Neočekivani zlikovac u novoj sezoni ‘Big Little Lies’ uznemirio Twitter

08.07.2019.

Zapleta nam ne nedostaje

Kad god pomislimo kako se stvari ipak kreću nabolje u seriji Big Little Lies, shvatimo kako bi se trebali pripremiti – to je gotovo jamstvo da dolazi nešto zlo. Prisjetimo se, prva sezona je završila ubojstvom koje slavna petorka iz Montereyja mora zataškati.

 

 

I zaista, epizoda ovog tjedna sadržavala je šok koji je gledateljima otkrio kako bi novi momak jedne od glavnih likova, ultrasimpatične Jane, mogao biti policijski doušnik. Novi lik koji je polako počeo stjecati povjerenje gledatelja, zabio je nož u leđa.

 

 

“Big Little Lies” je čekao do posljednjih pet minuta najnovije epizode “Kill Me” kako bi predstavio Coreyjev mogući dvostruki identitet. U montaži koja je uključivala nekoliko neočekivanih trenutaka, Bonnie (Zoe Kravitz) odlazi u policijsku postaju kako bi se predala, no gledateljima nije otkriveno je li to zbog ubojstva Perryja u prvoj sezoni ili nečeg drugog. U ovom trenutku nije jasno, zašto je vidjela kako Corey izlazi iz policijske postaje dok se ona upravo spremala ući. Neposredno prije nego što uđe u auto, on podiže pogled i čini se da im se oči susreću.

Ali, što sve to znači? Twitter naravno ima svoje šaljive teorije.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Twitter

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh