Nevjerojatna Jodie Comer uči nas kako pronaći užitak u izolaciji

11.04.2020.

Uoči nove sezone Killing Eve koja kreće ovaj vikend, zavirite u dnevnu izolacijsku rutinu fantastične Jodie Comer

Ako tražite nešto da vas drži u ovim teškim danima, neka jedna od tih stvari bude nova sezona Killing Eve koja izlazi ranije nego što je prvotno planirano – prva epizoda stiže već ove nedjelje! I dok jedva čekamo vidjeti koga će Villanelle voljeti, koga ubiti i što će pritom nositi, pitamo se kako Comer podnosi dane u kojima je čak i njezin nakrcani raspored morao na neko vrijeme stati.

Iako joj karijera zapravo ima poduži staž, Jodie Comer uzletjela je među najhot zvijezde današnjice zahvaljujući ulozi u hit seriji Killing Eve. Osim nesumnjivog talenta kojim se ima priliku šepuriti u jednoj od dvije vodeće uloge – koja se pak po prirodi stvari grana na male pod-uloge u kojima Comer demonstrira kako umije govoriti svim naglascima ikad – Jodie je postala celebrity miljenica opće populacije istovremeno kada je Villanelle postala naša ultimativna najdraža antijunakinja. Jer Oksana, osim što je po svemu sudeći psihopatkinja, šarmira svojom «no bullshit» filozofijom, neumornim smislom za crni humor i nepogrešivim osjećajem za stil koji dijeli i glumica koja ju je utjelovila. No, skrenula sam s teme…

Dakle, Comer je postala jedna od najtraženijih glumica te je čak zadnji rođendan prije nego što je svijet stao provela na setu, tijekom snimanja filma The Last Duel, u kojemu glumi uz Bena Afflecka, Adama Drivera i Matta Damona u režiji Ridleyja Scotta i po scenariju Nicole Holofcener.

No kada je na snagu stupio opći lockdown, snimanje je prekinuto, a Comer se povukla u svoj dom i priznala da joj godi čak i ovako prisilni odmor od njezina rasporeda i neprestanih snimanja, ma koliko voljela svoj posao. Pa smo se dale u malo istraživanje da vidimo kako Jodie provodi ove dane…

Dobro jutro!

Za kvalitetan početak dana Jodie preporuča “izreći naglas nešto na čemu je zahvalna”. Onoliko koliko nam se to ovih dana čini teško smisliti, toliko je važno pronaći nešto pozitivno u teškoj situaciji.

Junk food je službeno dopušten

Ponekad je utješno saznati da se i zvijezde tješe hranom koja nije nužno savršeno nutritivno izbalansirana te da se odaju lošim navikama kao i obični smrtnici pa nas tako veseli saznati da Jodie ponekad doručkuje vrećicu čokoladica Revels, a ruča tostirane sendviče.

Back to Basics

Ako nam išta može biti pozitivna strana ove sulude situacije, onda je to mogućnost da nadoknadimo dio onoga što nam obično uvijek izmiče pa tako i Comer koristi ove dane da «prolazi dugu listu filmove za koje joj je kao glumici bilo preneugodno priznati da ih nije gledala».

Survival Kit

Ako vam popodne treba nešto da vas podigne, Jodie predlaže da pjevate Fergalicious, ako ste u potrazi za novom knjigom, prihvatite se Three Women Lise Taddeo, a aplikacije za preživljavanje ovih dana za Jodie su Deliciously Ella i Spotify.

Svaki dan

Comer ističe da svaki dan izdvoji vrijeme da naprosto gleda kroz prozor te savjetuje da je ovih dana najvažnije koristiti tijelo koliko je god moguće u svakom smislu i održavati kontakt s ljudima do kojih nam je stalo.

Na kraju dana

I konačno, Jodie svoje dane završava «ogromnim uzdahom» i prije spavanja razmišlja o tome što će jesti za doručak. Što da vam kažemo? Sve je u malim stvarima!

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: IMDb

Pročitajte i...

Jer dečki ne plaču: Jeste li znali da muškarcima izolacija pada teže nego ženama?

Dok ona ispija virtualnu kavu sa sestrom, umiruje um i tijelo uz sat online joge ili razmjenjuje duhovite internetske šale s prijateljicama u internoj Viber grupi, on tiho pati…

Izolacija udvoje: kako da vam veza preživi karantenu?

Da vam prisilni medeni mjesec ne preraste u Isijavanje

9 ideja za zabavnu večer kod kuće

Imate osjećaj da ste sve već pogledali i pročitali? Donosimo nekoliko ideja kako se zabaviti - kod kuće

Stiže linija odjeće inspirirana ultimativnom ubojitom stilskom ikonom!

Naše su tihe nade uslišane: priprema se čitavi brendirani set proizvoda vezan za "Killing Eve"

Kako Rihanna radi od kuće… i što pritom nosi?

Kako dežurna Bad Gal provodi karantenu, uspijeva osvajati svijet radeći od kuće i što joj je najdraži outfit…

▲ Povratak na vrh