Nove ideje za blagdanske dekoracije potražite na Netflixu

23.11.2020.

Još malo pa počelo... blagdansko ludilo! Jeste li spremni?

Samo nas nekoliko dana dijeli od početka Adventa, a gradovi se već kite božićnim ukrasima. S obzirom da će ove godine uobičajeno blagdansko ludilo biti u nešto smirenijem tonu, daje nam razlog više da se kod kuće “razmašemo” s ukrasima i stvorimo pravu zimsku bajku. U pravo vrijeme stiže razonoda na Netflixu u obliku novog showa – “Holiday Home Makeover with Mr. Christmas”.

Iza nadimka Mr. Christmas krije se Benjamin Bradley, dizajner interijera, koji na 2 mjeseca godišnje postaje pravi stručnjak za light show božićnim lampicama, sobove, slatkiše, kuglice i druge ukrase kojima domove svojih klijenata pretvara u interijere za pamćenje koji ih instant uvedu u dobro božićno raspoloženje.

U samo četiri epizode standardnog makeover showa Mr. Christmas sa svojim timom daje članovima obitelji priliku da se povežu izradom vlastitih ukrasa i na taj način stvore puno više – uspomene. Istovremeno, nama daje brojne ideje za ukrašavanje koje bismo mogli primijeniti u svojem domu i utemeljiti neke nove tradicije.

Od girlandi s borovim grančicama i češerima, crno-bijelih fotografija članova obitelji u zlatnim okvirićima, vijenaca od voća i savjeta za kićenje božićnog drvca kako bi izgledalo što bogatije, mnogo je ideja koje će nam pomoći da uđemo u magično raspoloženje blagdana i stvorimo ozračje najsvečanijeg razdoblja u godini.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram mrchristmasholidayhomemakeover

Pročitajte i...

Što bi Sophia Loren učinila?

Koju moć i inspiraciju filmske zvijezde mogu pružiti gledateljima otkriva novi simpatičan dokumentarac na Netflixu

Može li život biti sretniji s manje?

Novi Netflixov dokumentarac navodi nas da se zapitamo: je li početak nove godine možda idealno vrijeme za promjenu životnog stila?

Opis proteklog vikenda u tri riječi: vojvoda od Hastingsa

I druge atrakcije hit serije "Bridgerton"

Modna inspiracija: Tiny Pretty Things

Elegantnija verzija athleisurea

Ljubavno pismo Ariane Grande

Jedna stvar koja će nam ipak zasladiti život sljedeći tjedan

Što sve gledatelji vole mrziti u novom Netflixovom hitu "The Prom"?

Nakon premijere u petak, čini se da su za vikend svi bili zauzeti gledanjem novog filma "The Prom", a zatim tvitanjem o tome. Usprkos gledateljima koji su sasjekli ekranizaciju brodvejskog mjuzikla, film je se i dalje nalazi Netflixovih u Top 10

▲ Povratak na vrh