Novi ELLE vas poziva u svoj zeleni svijet!

ELLE travanj 2020
20.03.2020.

Plus poklon čitateljima: Elle decoration

Ekološki osviješteni dizajneri, buntovnička generacija Z i celebi koje od red carpeta više zanima green carpet, zbili su redove spremni da zajedničkim snagama spase prirodu. Mi im se pridružujemo, a vi?

Travanjski broj Ellea, koji je od danas na svim kioscima, posvećen je ekologiji i održivoj modi te ljudima iz industrije poput dizajnerice Stelle McCartney, koji doprinose borbi za naš planet, trudeći se dokazati da taj biznis ne mora ostati pri vrhu ljestvice najvećih zagađivača okoliša. Ekskluzivno za Elle, britanski top model Hazel Townsend pozirala je pred objektivom fotografa Filipa Koludrovića na dramatičnim klifovima Kenta, odjevena u kreacije londonskih dizajnera posvećenih eko modi, sa stiliziranim jedrom u ruci, kao simbolom drastičnog zaokreta smjera modnog biznisa.

U travnju, mjesecu u kojem se obilježava Dan planeta Zemlja, analiziramo generaciju Z predvođenu Gretom Thunberg, koja je u svakom trenutku spremna svoje tweetove zamijeniti transparentima, citiramo moćni govor Oskarovca i aktivista Joaquina Phoenixa, donosimo pregled green filmova koje ne smijete propustiti, kao i hot popis „home made“ recepata za prirodnu njegu kože i kose, koje su s nama podijelile Elleove beauty urednice iz različitih zemalja. Kupujte manje, reciklirajte više i nemojte postati žrtva mode! Tko su one i što to točno žrtvuju u novom broju istražila je Tina Lončar, a tko nisu žrtve mode već njezine nove zvijezde u temi „Godine su samo brojke“ provjerila je Ana Ahel. Šezdesetogodišnjakinje na pistama i u modnim editorijalima postale su totalni trend, a i Hrvatska ima svoju zvijezdu, 63-godišnju manekenku Zvonu Vučković koja je otkrila kako doživljava drugo proljeće svoje modne karijere.
Uz travanjsko izdanje Ellea,  čitatelje očekuje i dar – novi broj Elle decorationa, u kojem predstavljamo shabby chic dom francuske ikone stila Ines de La Fressange, ulazimo u luksuznu japansku vilu na vulkanskoj planini, donosimo ekskluzivni intervju s dizajnerom Pierom Lissonijem, cvjetni editorijal Saše Šekoranje te mnoge druge zanimljive tema iz svijeta arhitekture i dizajna interijera.

Iako vas u novom broju pozivamo da posjetite „zelenu“ prijestolnicu Europe, Kopenhagen, s obzirom na trenutno stanje i borbu s koronavirusom, predlažemo da to putovanje odgodite, a do tad na našim stranicama proučite koje restorane, kafiće i trgovine ne smijete preskočiti. Osim putovanja odgođena su brojna zanimljiva događanja poput revija jubilarnog Bipa Fashion.hr-a, a što nas sve čeka kad se situacija smiri, otkrio nam je njegov osnivač i direktor Vinko Filipić. U novom broju čeka vas i pregršt intervjua, s dizajnericom Brankom Donassy, glumicom Ninom Violić i mladim spisateljem Antom Zlatkom Stolicom, a samo za Elle o svojoj karijeri i životu govore zvijezde baleta zagrebačkog HNK Natalia Kosovac, Iva Vitić Gamerio, Asuka Maruo i Rieka Suzuki.

 

vaš Elle tim

Pročitajte i...

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Pretplatite se na Elle, prva 4 broja darujemo i šaljemo na kućnu adresu!

Pretplatite se na Elle, prva 4 broja darujemo i šaljemo vam doma! Čitajte Elle 365 dana u godini! Elle – ljepota je unutra.

Art protiv korone – kako pandemiju i socijalnu izolaciju doživljavaju kreativci?

Kako pandemiju i socijalnu izolaciju doživljavaju kreativci? Otkrijte u svibanjskom izdanju Ellea koji vas čeka na svim kioscima! Elle – ljepota je unutra

Novi Elle je stigao na kioske i poručuje vam- stay strong!

 Modne revije su otkazane, kao i tjedni mode, naše omiljene fashion destinacije privremeno zatvorene, a street style scena „on hold“…No, sve to ne znači da smo spremni odreći se prava na proljetni joie de vivre.  Modnu i lifestyle inspiraciju u doba pandemije pronađite na stranicama svibanjskog izdanja Ellea koji vam poručuje- #staystrong

Tko su modne žrtve? I što to žrtvuju?

Mala povijest modnih žrtava

▲ Povratak na vrh