Novi holivudski hir su…

06.09.2019.

Ako niste sigurni, pitajte kustosa

”U svijetu punom trendova, želim opstati kao klasik.” – legendarna je rečenica kojom je Iman hjela ukazati na prolaznost slave s kojom se suočavaju manekenke mnogo mlađe od nje. S druge strane poslovičnog spektra nalazi se druga ikona i inspiracija mnogim ženama, Gwyneth Paltrow.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop) on


Paltrow je poznata kao trendseterica koja će od svake muhe napraviti slona i uz pomoć svog lifestyle brenda, Goopa,  povesti kolo pratiteljica (i pratitelja) zacakljenih očiju. Do sad smo ju vidjeli kako ohrabruje vjerne goopovke na vaginalno isparavanje i savjesno rasparivanje, no trend ne znači ništa ako ga drugi ne poprati vrlo brzo i nadmaši šokantnim kvalitetama ili se bar učini čudnim.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop) on


Novi trend iz Goopove pekare svježih hirova tiče se knjiga. Naime, prije nekoliko je godina Paltrow kupila kuću u Los Angelesu, a vremena za preuređivanje pronašla je tek nedavno. Uz standardne luksuzne prohtjeve holivudskih zvijezda pronašao se, kako izvještava Town & Country, jedan posve sladunjavi, drugi za koji bi ste dobili čudan pogled i od odane tajnice kao što je Pepper Potts.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


Unajmila je kustosa za knjige! Navodno je shvatila da joj u novom domu nedostaje kojih šestotinjak knjiga, pa je odlučila potražiti pomoć profesionalca. Lijepo od nje da potiče književnost, rekli biste, no ubrzo bi shvatili da se radi o još jednom apstraktnom proizvodu njenog brenda. Proizvod koji, doduše, uključuje i unajmljivanje nekog radnika, što je s jedne strane dobro, no kada je glavni kriterij taj da boje na policama lijepo pristaju uz ostatak interijera stvar prestaje držati vodu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


Da se razumijemo, književnost jest jedna od sedam umjetnosti, ali nije od onih koje traže vodiča, već je osobna – koliko piscu, toliko i čitatelju. Osim ako, naravno, ne promijenite u Duchampovskom maniru samo značenje knjige i pretvorite ju u ideji u skulpturu. Ako se Gwyneth pita, sasvim je u redu suditi knjigu po koricama.

 

Piše: D.M.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

gwyneth paltrow

Njega kože, vježbanje... Što sve Gwyneth Paltrow napravi prije nego započne dan

Glumica, poduzetnica i kraljica wellnessa priznaje da je 'high maintenance'

Najstylish filmski momenti Gwyneth Paltrow

Spremne za malo modne nostalgije devedesetih i ranih dvijetisućitih?

G Sport x Proenza Schouler activewear kolekcija

Sporty itekako može biti sexy!

Predstavljena je activewear kolaboracija Proenze Schouler i brenda Gwyneth Paltrow

▲ Povratak na vrh