Novi dizajn Instagrama zbunio korisnike

28.12.2018.

Update koji je doživio samo jedno jutro

Mnogi su se korisnici Instagrama zbunili neočekivanim updateom, no da stvar bude još čudnija, prije nego što su ga mogli bolje istražiti, on je nestao.

Instagram je nakratko zamijenio vertikalni dizajn, horizontalnim, koji bi uklonio mogućnost scroll opcije na ekranu i pretvorio cijeli zaslon nalik na Instastorije, gdje bi i za fotografije morali koristiti opciju swipe.

Za sad iz kompanije tvrde kako je za sve kriv nepoznati bug, koji je brzo uklonjen, no postavlja se pitanje, je li to novi izgled koji ćemo u budućnosti svi gledati? Jedan od izvršnih direktora je na Twitteru objavio kako se radilo samo o malom testu, no općepoznato je da Instagram već mjesecima testira nov dizajn.

Kratki pokus društvene mreže bio je dovoljan da na Twitteru nastane #InstagramUpdate manija memeova inspiriranih filmom “Bird Box”.

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram i Twitter

Pročitajte i...

Stvarna mjesta na kojima ćete se osjećati kao da se nalazite u filmu Wesa Andersona

Jarke boje poput narančaste, tirkizne i ružičaste, simetrija, nostalgija za prošlim vremenima u starim vlakovima, telefonskim govornicama i zaboravljenim prometnim znakovima, hoteli i svjetionici...

Mrštite li se dok ovo čitate?

Ukoliko se čitajući ovaj članak mrštite ili škiljite ili čak nesvjesno imate stisnutu čeljust, pokušajte se opustiti i nastavite čitati. Jer nesvjesne radnje i grimase koje izvodimo tijekom dana dok gledamo u ekran, bilo da se radi o računalu ili mobitelu mogu utjecati na starenje kože.

Žene ili lutkice? Kako se othrvati suvremenim nemogućim standardima ljepote

Iako se govori o inkluzivnijim standardima ljepote, koji uključuju žene svih rasa, boja kose i očiju i različitih dobi, ono što primjećujemo na društvenim mrežama ne odgovara toj ideji

David Attenborough oborio rekord u broju sljedbenika na Instagramu i zašto je to važno

Sir David Attenborough oborio raniji rekord Jennifer Aniston i u manje od 5 sati dostigao milijun sljedbenika

Ovo će svaka dama poželjeti u svojoj poslovnoj torbi

Kad razmišljate o najboljim načinima nadogradnje računala, vjerojatno ne razmišljate mnogo o mišu. I ako mislite da su svi isti, varate se.

▲ Povratak na vrh