Novo IT-mjesto u Parizu gdje jedva čekamo popiti kavu

27.03.2019.

Galleries Lafayette na prvom katu svoje nove robne kuće priprema posebno iznenađenje

Za one koji nisu u mogućnosti napustiti užurbanu realnost i na dan-dva skoknuti na jug Francuske u potrazi za mirom i jednostavnijim životom, Simon Porte Jacquemus ima dobre vijesti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 60 avenue des Champs-Élysées (@galerieslafayettechampselysees) on

 

Francuski dizajner uskoro otvara vrata svog novog lokala u Parizu i to u sklopu nove lokacije robne kuće Galleries Lafayette na Aveniji Champs-Élysées. No, ako ste očekivali još jedan promišljeni modni koncept, nemalo ćete se iznenaditi kad na prvom katu robne kuće ugledate Jacquemusov Café Citron – très jolie kafić u kojem će vas mladi dizajner u prekrasnom okruženju ponuditi vrhunskom kavom i limunadom s okusom Provanse.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

 

Prostorom dominira jednostavan drveni namještaj u društvu impresivno velikih vaza od terakote i pokojeg prekrasnog stabla limuna, naravno. Osim kave, Café Citron nudi primamljivi menu iza kojeg stoje chefovi Cédric Grolet, Jeffrey Cagnes i Anthony Courtiells također inspirirani osunčanim Mediteranom. Uz domaće džemove i autohtone sireve, tu su i tartovi s ružmarinom i pistacijama, raznorazni omleti, marinirano povrće i sardine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

 

Jacquemus vrata svog novog prostora otvara sutra, kada je zakazano i svečano otvorenje nove Galleries Lafayette robne kuće, pa svakako svratite na kavu ako vas put ovog proljeća odvede do Pariza.

 

Piše: M.K.
Fotografije: Instagram/Jacquemus

Pročitajte i...

Posjetite pet modnih metropola kroz kultne filmove

Kad već ne možemo mi k njima, neka najstylish gradovi makar na par sati dođu k nama…

  Sve Jacquemusove muze

Nakon Gigi i Belle Hadid te vlastite bake, slavni kreator inspiraciju je pronašao u španjolskoj glumici Ursuli Corbero koja je svjetsku slavu stekla glumeći Tokyo u seriji La Casa De Papel

Najveća zvijezda Jacquemusovog Instagrama je... njegova baka!

Baka Liline dostojna je zamjena za Bellu i Emily

▲ Povratak na vrh