Novo izdanje Sense donosi nove teme za ljepši i smisleniji život

23.08.2017.

Od ponedjeljka 14. 8. 2017. nova Sensa je na kioscima, a potražite li paket s knjigom, imat ćete sve što vam treba za posljednje dane ljeta

Kada sam na ekranu, radeći na ovom broju Sense, u jednoj temi ugledala citat “Kako se sanja, tako se i živi” Victora Hugoa, dogodila se čarolija. Nešto tako jednostavno izrečeno, a toliko točno, dotaknulo je ono sanjalačko mjesto u meni. Dubinu iz koje izvire stvaralaštvo, sloboda da budemo ono što želimo, kreiramo svoju stvarnost možda tankim, ali čvrstim nitima ljepote.

A kada mi je taj isti citat spomenula i kolegica Maja, shvatila sam koliko je njegova poruka univerzalna. Jer kada bismo birali svoje snove, odabrali bismo one najljepše, najugodnije i kreativne. A kada bismo živjeli te iste snove, patina ustajalog življenja odjednom bi dobila pozlatu, dani bi otkrili novi smisao i svaki korak činio bi se poletniji. Pa zašto nam se onda san na javi ne događa dovoljno često?

Ljudski je da često skrećemo sa željenog puta, što zbog rutine, što zbog očekivanja okoline ili nedovoljnog samopouzdanja. No, čak i kada posrnemo, umijeće življenja je novu situaciju pogledati drugim očima, u njoj potražiti potencijal i mogućnost za ponovni rast.

Prepreke su svuda oko nas, a na nama je da odlučimo kako ćemo se s njima uhvatiti ukoštac. I tu nam u pomoć pristižu snovi. Ako od njih odustanemo, odustajemo i od kreiranja bolje stvarnosti. Tada više nema one pokretačke snage koja nas tjera naprijed.

Baš kao što je Sensa svakoga mjeseca ispunjenje naših sanjarenja o ljepšem i smislenijem životu, ali u isto vrijeme i čvrst temelj svega onoga što nas pokreće – samoostvarenja, kvalitetnih ljubavnih i obiteljskih veza, stvarne ljepote, prirode koja nam pruža utjehu i potiče nas da pronađemo vlastitu stabilnost i uskladimo se s njom.

Naši suradnici i njihove teme sa svakom stranicom podsjećaju me da se snovi ostvaruju. Čak i kada nam put presijecaju noćne more, sanjarski pogled čini razliku u našim daljnjim koracima. Iskoristite kraj ljeta za vizualizaciju svojih želja i pronađite smjer prema njihovu ostvarenju.

P. S. Ne propustite ovaj mjesec paket Sensa + knjiga za samo 49,90 kn. Uživajte i učite o sebi, svojim navikama i okolini iz V.B.Z.-ovih bestselera na temu zdravlja i osobnog razvoja.

Tekst: Izabela Vrtar
Foto: PR

Pročitajte i...

Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat

Savršena detoksikacija u bajkovitoj prirodi Plitvica

Uz savjete iz novog Men’s Healtha – oborit ćete sve s nogu!

Prosinačko izdanje vašeg najomiljenijeg časopisa donosi obilje blagdanskih strategija - s kojima ćete podjednako uživati, ali i dobro izgledati

Vrijeme je za novu, rujansku Sensu

Novi broj je na kioscima

Supermodel Adut Akech zamijenjena s drugom afričkom manekenkom

"Ljudi su neznalice i misle da svaka tamnoputa djevojka izgleda isto."

Ljeto je ljepše i ispunjenije... uz novu Sensu

Stigao je kolovoz, a s njim i nova Sensa. Od petka 2. 8. potražite je na kioscima i ne zaboravite na limitirani paket Sensa s knjigom za 39.90 kuna!

▲ Povratak na vrh