O kakvom vjenčanju sanja Mia Kovačić?

27.11.2019.

Bajkovit dan traži i takvu scenografiju

Vjenčanje iz snova! Rečenica koju gotovo neizostavno ponavljaju svi mladenci, obitelj, rodbina i prijatelji itekako svjesni značaja događanja i želje da im bude nezaboravno. Iako je bajkovite vjenčanice odjenula samo za potrebe snimanja, voditeljica Mia Kovačić otkrila nam je kakve joj se vjenčane haljine sviđaju te kakav prostor za zabave preferira.

Koliko je bitno uskladiti prostor i uređenje s vjenčanicom?

Bajkoviti dan zahtjeva i bajkovitu scenografiju. Haljina bi se trebala savršeno uklopiti i naglasiti bajkovitu priču, možda čak svojom jednostavnošću.

Što vam je bitno kod prostora za proslave? Volite li moderne, prostrane prostore s pogledom ili više preferirate rustikalne prostore?

Volim kada prostor priča priču, bilo da je to prekrasan pogled na grad, šumu ili neku morsku valu. Ako je to gradska sredina, definitivno treba imati pogled. Poput pogleda koji pružaju dvorane nedavno otvorenog hotela Hilton Garden Inn. Prekrasno je kada visoki stropovi i staklene stijene stapaju cijeli prostor s gradskim krovovima koji vas okružuju, a u daljini Katedrala, Sljeme i oblaci. Zaista bajkovito.


Kakve vam se vjenčanice sviđaju? Što bi vam bilo ključno kod odabira?

Ova dva modela Envy Room vjenčanica koje sam nosila za potrebe snimanja, savršeno su se uklopila u prekrasno okruženje. Volim kada haljina ima bogatu priču sto se materijala tiče, a jednostavnu kada je riječ o uzorku. Nikica i Vjeko doista znaju svoje mladenke učiniti neodoljivima, tako da sve što je izrađeno njihovim kreativnim rukama čini nas žene, sretnima. Doista treba posebno izgledati na taj dan – samouvjereno, a opet nježno, bajkovito i bogato. To su ključne karakteristike.

Poznati ste po vedrom duhu, je li vam bitan raskošan plesni podij?

Bitno je da je plesni podij pun i da se svi zajedno zabavljaju. Volim cvjetne dekoracije koje su po cijeloj prostoriji pa tako i na podiju. To nudi jednostavnost, ali i bogat izgled.

Piše: Nikolina Guja

Fotografija: Goran Čižmešija / Uređenje prostora ShowROOM

Pročitajte i...

Mia Kovačić je pronašla svoju “ljubav na prvu”

Želimo je takvu razigranu gledati još dugo

Mia Kovačić je ponovno oduševila u novoj Replay kampanji

I ove sezone Mia ostavlja bez daha na fotografijama koje savršeno dočaravaju urbani duh Replaya

Mia Kovačić ponovno u ulozi modela

I to u kampanji za Replay

Kako vam se sviđa ovaj styling Mije Kovačić?

Voditeljica je zabljesnula u Francuskom paviljonu u Zagrebu u moćnom izdanju

Novi trendovi u svijetu urbane mode

Mia Kovačić i Tomo in der Muhlen glavni su akteri Replay stilskog igrokaza

Mia Kovačić u ulozi brend prezenterice za Replay

voditeljica savršeno je dočarala urbani duh talijanskog branda kroz seriju street style fotografija

▲ Povratak na vrh