Od modela do mogula – Kako je Miranda Kerr izgradila svoje wellness carstvo?

22.04.2019.

Svoju karijeru započela je kao Viktorijina anđelica

Kada se upustila u ovu avanturu, ni sama Miranda nije znala hoće li njena kozmetika doživjeti procvat na zahtjevnom tržištu, no to joj je ipak uspjelo. Mnogi modeli i prije nje pokretali su svoje beauty linije, ali im opstanak i razvoj brenda nisu pošli za rukom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

 

Ova ljepotica svoj je brend pokrenula 2009. godine, a danas je KORA Organics megapopularan odabir među ljubiteljicama prirodne kozmetike. Miranda je oduvijek tvrdila da je modeling samo jedan dio njenog karaktera i posebno je naglašavala svoju ljubav prema nutricionizmu, prirodi i zdravom načinu života.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

 

Kako je godinama sazrijevala u snažnu i samouvjerenu ženu pod svjetlima reflektora, svoju je popularnost iskoristila na najbolji mogući način, i to upravo promovirajući svoju liniju preparativne kozmetike. Iskoristila je moć društvenih mreža i istaknula se kao veliki poznavatelj ljepote, trendova i wellnessa. Njezin Instagram vrlo brzo su počele pratiti sve poklonice yoge, zelenih sokova i meditacije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


Miranda je povezala svoju osobnost i svoju popularnost te pronašla prostor na tržištu beauty industrije. Prepoznala je rastuću  popularnost organske prehrane i važnosti sastojaka koje stavljamo u i na sebe. Upravo zato jedan od glavnih sastojaka njenih proizvoda je noni, biljka koja ima izraženo blagotvoran anti-ageing učinak. Njeni preparati namijenjeni su svima koji žele umiriti duh i tijelo, te nahraniti svoju kožu prirodnim sastojcima. Sama Miranda, nimalo iznenađujuće, redovito uvjerava svoje obožavatelje kako sve proizvode i sama koristi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

 

Novac i slavu je uložila u ono što je čini sretnom, te je, usput dokazavši kako je više od ‘lijepog lica’, stvorila brend danas vrijedan više od 13 milijuna dolara. Čini se kako Miranda nema razloga strahovati za svoju budućnost.

 

Piše: Ana Dukić

Pročitajte i...

gwyneth paltrow

Njega kože, vježbanje... Što sve Gwyneth Paltrow napravi prije nego započne dan

Glumica, poduzetnica i kraljica wellnessa priznaje da je 'high maintenance'

«Intuitivno jesti»: šuplja formula ili wellness revolucija?

Novi nutricionistički trend temelji se na tome da – jedemo što god želimo! Kako funkcionira?

Božićni wishlist: nematerijalni darovi

Nezaboravno iskustvo > božićni džemper

Shinrinyoku je novi wellness trend o kojem svi pričaju

Japanski shinrinyoku je wellness trend koji polako osvaja svijet

Vjenčanja supermodela kao vječna inspiracija

Od Kate Moss u divnoj Galliano vjenčanici do Mirande Kerr koja je za svoje drugo vjenčanje odabrala Dior, vjenčanja supermodela su uvijek spektakularna i inspirativna

▲ Povratak na vrh