Omiljena opcija na Instagramu konačno dostupna i kod nas

16.04.2020.

Sjajan dodatak za sve naše Insta priče

Svim korisnicima društvenih mreža odavno je poznato da se nove opcije uvode postepeno i da ih neki korisnici (primjerice korisnici koji dolaze iz određenih država) dobiju tek mjesecima kasnije.  Upravo se to dogodilo s novim glazbenim dodatkom za Instagram priče koji je, nakon 51 zemlje svijeta, jučer konačno uveden i korisnicima iz Hrvatske.

Instagram uveo novu opciju za hrvatske korisnike

Naime, još sredinom lipnja 2018. godine Instagram je predstavio tada posve novu opciju “Music on Instagram Stories” koja je korisnicima omogućavala da svoje Insta priče začine svojom omiljenom muzikom koju su mogli odabrati iz bogate Instagram fonoteke.  No, opcija dodavanja soundtracka ostala je rezervirana samo za korisnike iz nekih država, a korisnicima iz Hrvatske dugo je pisalo da je “opcija nedostupna u našoj regiji”. Na sreću svih pasioniranih korisnika ove društvene mreže koji su htjeli zaokružiti svoje Insta priče i pokojim stihom, opcija je za Hrvatsku omogućena jučer i poprilično je oduševila korisnike. Glazbu ćete na svoje Insta priče dodati tako da kliknete ikonicu stickera iza koje se nalaze svi GIF-ovi, ankete, kvizovi i naljepnice. Naravno, sada se tamo nalazi i glazba, a pronjuškate li malo “ponudom” shvatit ćete da Instagram ima poprilično bogatu zbirku muzike kojom ćete od sada moći “podebljati” atmosferu svojih videa.

Piše: Tina Lončar

Foto: Unsplash

Pročitajte i...

Najinstagramičnije zagrebačke lokacije za modne selfije

Od Muzeja suvremene umjetnosti pa do zagrebačkog aerodroma, od skrivenih kutaka Gornjeg Grada do novozagrebačkih nebodera i grafitima ukrašenih zidova kao cool scenografije...Zagreb vrvi lokacijama za snimanje odličnih Instagram fotki!

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Djevojka koju obožavamo pratiti: Marta Cygan

Njezin je Instagram profil posveta životu u ful koloru, prepun jarkih nijansi, egzotičnog bilja i mode neopterećene trendovima…

▲ Povratak na vrh