Omiljena opcija na Instagramu konačno dostupna i kod nas

16.04.2020.

Sjajan dodatak za sve naše Insta priče

Svim korisnicima društvenih mreža odavno je poznato da se nove opcije uvode postepeno i da ih neki korisnici (primjerice korisnici koji dolaze iz određenih država) dobiju tek mjesecima kasnije.  Upravo se to dogodilo s novim glazbenim dodatkom za Instagram priče koji je, nakon 51 zemlje svijeta, jučer konačno uveden i korisnicima iz Hrvatske.

Instagram uveo novu opciju za hrvatske korisnike

Naime, još sredinom lipnja 2018. godine Instagram je predstavio tada posve novu opciju “Music on Instagram Stories” koja je korisnicima omogućavala da svoje Insta priče začine svojom omiljenom muzikom koju su mogli odabrati iz bogate Instagram fonoteke.  No, opcija dodavanja soundtracka ostala je rezervirana samo za korisnike iz nekih država, a korisnicima iz Hrvatske dugo je pisalo da je “opcija nedostupna u našoj regiji”. Na sreću svih pasioniranih korisnika ove društvene mreže koji su htjeli zaokružiti svoje Insta priče i pokojim stihom, opcija je za Hrvatsku omogućena jučer i poprilično je oduševila korisnike. Glazbu ćete na svoje Insta priče dodati tako da kliknete ikonicu stickera iza koje se nalaze svi GIF-ovi, ankete, kvizovi i naljepnice. Naravno, sada se tamo nalazi i glazba, a pronjuškate li malo “ponudom” shvatit ćete da Instagram ima poprilično bogatu zbirku muzike kojom ćete od sada moći “podebljati” atmosferu svojih videa.

Piše: Tina Lončar

Foto: Unsplash

Pročitajte i...

Optimistični instagram profili

Virtualne adrese koje nas ovih dana čine optimističnijima

Instagram profili koji će vam pomoći da se osjećate bolje

Ovaj je kombinezon preko noći pokorio Instagram

Ovakvu dominaciju jednog odjevnog predmeta na Instagramu nismo vidjeli od Chanelovih "dad" sandala

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Shit Model Management u borbi protiv rasizma u modnom svijetu

Anonimni instagram account koji progovara o problematičnim stranama modelinga baca reflektor na rasizam u modnom univerzumu i novom inicijativom prikuplja sredstva za Black Lives Matter pokret

Usponi i padovi influencera u doba krize

Kako je pandemija utjecala na fenomen influencera i što o tome kažu neke od naših najdražih insta zvijezda...

▲ Povratak na vrh