Omiljena opcija na Instagramu konačno dostupna i kod nas

16.04.2020.

Sjajan dodatak za sve naše Insta priče

Svim korisnicima društvenih mreža odavno je poznato da se nove opcije uvode postepeno i da ih neki korisnici (primjerice korisnici koji dolaze iz određenih država) dobiju tek mjesecima kasnije.  Upravo se to dogodilo s novim glazbenim dodatkom za Instagram priče koji je, nakon 51 zemlje svijeta, jučer konačno uveden i korisnicima iz Hrvatske.

Instagram uveo novu opciju za hrvatske korisnike

Naime, još sredinom lipnja 2018. godine Instagram je predstavio tada posve novu opciju “Music on Instagram Stories” koja je korisnicima omogućavala da svoje Insta priče začine svojom omiljenom muzikom koju su mogli odabrati iz bogate Instagram fonoteke.  No, opcija dodavanja soundtracka ostala je rezervirana samo za korisnike iz nekih država, a korisnicima iz Hrvatske dugo je pisalo da je “opcija nedostupna u našoj regiji”. Na sreću svih pasioniranih korisnika ove društvene mreže koji su htjeli zaokružiti svoje Insta priče i pokojim stihom, opcija je za Hrvatsku omogućena jučer i poprilično je oduševila korisnike. Glazbu ćete na svoje Insta priče dodati tako da kliknete ikonicu stickera iza koje se nalaze svi GIF-ovi, ankete, kvizovi i naljepnice. Naravno, sada se tamo nalazi i glazba, a pronjuškate li malo “ponudom” shvatit ćete da Instagram ima poprilično bogatu zbirku muzike kojom ćete od sada moći “podebljati” atmosferu svojih videa.

Piše: Tina Lončar

Foto: Unsplash

Pročitajte i...

Filtrirane i editirane fotke na društvenim mrežama mogle bi biti kažnjive

Novi zakon propisuje da se uz obrađene fotografije pojasni kako su točno izmijenjene

Je li digitalni detox realističan?

Nakon što su u vrijeme lockdowna društvene mreže doživjele porast korištenja od preko 40%, sve se više ljudi, uključujući i brojne celebove odlučuje odmoriti uz ugašeni internet

kara del toro

Još jedna laž na Instagramu: Selfie u ogledalu zapravo nastaje bez ogledala?

Razdor između Instagram vs. Reality postaje još dublji

Kraj jedne ere: Kako je selfie postao sinonim za selfish… i što pandemija ima s tim

Jeste li primijetili promjenu na društvenim mrežama? Nakon godina probijanja kroz nepregledne gomile fotošopiranih autoportreta, napućene usnice i Bambi eyes počinju nestajati s radara virtualne zbiljnosti. To je vrlo vjerojatno jedina pozitivna stvar koja nam se dogodila u 2020.

▲ Povratak na vrh