Originalan poklon: “Lutkica za živce”

14.12.2015.

Dizajnerica Etna Maar ima odličnu ideju za blagdansko darivanje

Vrijeme blagdana je poznato kao vrijeme darivanja, vrijeme radosti ali i vrijeme u kojem smo svakodnevno izloženi stresu. Kroz svoj lik „Little Frida“ dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik liku Fride Kahlo koji koristi kao motiv na svojim tunikama, majicama,nakitu i torbama udahnula je nov život.

Izrađena je mala „lutkica za živce“ punjena slavonskom lavandom koja će na vas djelovati smirujuće i opuštajuće. „Lutkica za živce“ zbog svog svojstva lavande umirit će vas, ublažit će vam stres, osloboditi vas depresije, migrena, napetosti i umora.

Etna Maar - Lutkica za zivce 1Nera Stipicevic

Samo za ovu priču glumica Nera Stipičević utjelovila je lik „Little Frida -Fride Kahlo“ na sasvim jedan drugačiji način, način Etne Maar.

Lik Fride kao djevojčice naslikao je specijalno za Etnu Maar akademski slikar Zoran Šimunović. Iz te priče nastali su kasnije i proizvodi za ”odrasle” djevojčice – tunike, majice, nakit i torbe, a kao zanimljiv i praktičan poklon za predstojeće blagdane lansirana je i lutkica ”za živce ”.

Lutkica za živce dostupna je u Ilici 82 i putem Etna Maar web shopa.

 

Make up: Martina Vidaković za Douglas
Foto: John Pavlish

Pročitajte i...

etna maar

Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

Mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

Ljubav u doba korone

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

▲ Povratak na vrh