Osigurajte svoje naočale već danas

07.06.2016.

Vaše naočale su uvijek sretne uz Ghetaldus optiku

Samo u Ghetaldus optikama vaše naočale su zaista sretne naočale budući da vas ekskluzivno od sada očekuje i jedinstvena usluga Triglav osiguranja naočala!

Kupite najbolje za svoje oči u Ghetaldus optikama bilo da je riječ o sunčanim ili dioptrijskim naočalama i osigurajte ih, a što god im se dogodi, vaše naočale će vam biti zamijenjene uz uslugu Triglav osiguranja naočala!

Marc by Marc Jacobs 1070 kn

Premiju osiguranja plaćate jednom godišnje, a iznos ovisi o cijeni naočala. Ova odlična usluga dostupna je u svim poslovnicama Ghetaldus optike prilikom kupovine novih naočala. Osiguranje naočala pokriva uništenje i oštećenje osigurane stvari odnosno naočala (okvira i naočalnih leća). Ako se posebno ugovori, osiguranje pokriva i troškove izrade novih dioptrijskih naočalnih leća u slučaju da se utvrdi da je došlo do nagle promjene dioptrije osiguranika i to za više od +/- 0,5 dptr u prvih 6 mjeseci trajanja osiguranja.

Posebna pogodnost očekuje sve kupce Ghetaldus optike budući da mogu iskoristiti vrijedan popust od čak 50% na osiguranje imovine u Triglav osiguranju, a sve osiguranike Triglava očekuje 10% popusta u svim Ghetaldus optikama!

www.ghetaldus.hr

 

Fotografije i tekst: PROMO

Pročitajte i...

BALMAIN X AKONI kolekcija sunčanih naočala stigla u Ghetaldus!

GHETALDUS – prva optika na području cijelog Balkana koja je ekskluzivno predstavila kolekciju BALMAIN X AKONI prvu generaciju luksuznog branda sunčanih naočala koji promiče važnost kulture 21. stoljeća.

3 pobjedničke modne formule za kombiniranje KLISABzaGhetaldus naočala

Donosimo ideje za 3 različita stylinga, a jednoj sretnici kroz kreativni natječaj Ghetaldus poklanja sunčane naočale!

Ghetaldus optika u novom desetljeću izašla Van okvira

Nova lica, novi vizualni identitet, neka nova pravila… Nova godina za GHETALDUS Optiku, uistinu je rezultirala valom promjena koje nisu mogle ostati neprimjećene.

Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici

Vrhunska talijanska izrada i eklektičan britanski dizajn

▲ Povratak na vrh