Otkrijte genijalan Instagram profil posvećen retro modi

21.02.2018.

Carla Valderrama je losanđeleska glumica i komičarka koja se krije iza sjajnog Instagram profila posvećenog retro modi

Instagram je nazvala @thiswasfashion, a kroz njega publiku educira o modi kakva se nosila uglavnom kroz 20. stoljeće. Carla Valderrama je ljubiteljica popularne kulture i svega što ima veze s modom, piše Dazed, a osim prema fotografijama, na njenom je Instagramu to vidljivo i prema činjenici da zna točno o kojem se komadu radi i otkada datira. Uz to, Valderrama će ispod fotografije koju objavi uvijek napisati detalje o odjeći, ali i situacije u kojima su nošene kao i crtice o ljudima koji su ih izradili ili nosili.

Autorica i je i sama kolekcionarka vintage magazina, knjiga i originalnih fotografija s raznih snimanja. Osim toga, njezini joj fanovi nerijetko i sami šalju razne fotografije i informacije o odjevnim predmetima iz povijesti koji ih fasciniraju. Sve to rezultira zabavnim i edukativim Instagram profilom kojeg danas prati nešto više od 25 tisuća ljudi. U nastavku pogledajte kako on izgleda:

Karen Alexander wearing Geoffrey Beene for Elle Magazine, December 1985.⭐️

A post shared by This Was Fashion (@thiswasfashion) on Jan 29, 2018 at 8:14am PST

Piše: N.B.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

▲ Povratak na vrh