Otkrijte Mali party – sasvim drugačije mjesto za druženje s djecom

19.12.2017.

Upoznajte Nevenu, Maju i Bena, suosnivače Malog partyja, kreativne igraonice koja je sve samo ne tradicionalno mjesto za druženje s djecom

“Naša je prva misao bila zabaviti se i uz naše stalne poslove imati onaj koji će nas opustiti i pokazati tko smo zapravo. Kreativci, poduzetnici, animatori i organizatori. Mi smo Nevena, Benjamin i Maja. Kroz ovo maleno upoznavanje ću vas voditi ja, Nevena. U jednom trenutku kada sam ostala  bez posla (radila sam u jednoj event agenciji), došla sam doma i razmišljala što ću? Jako su me zanimala organizacija događaja koja bi bila kreativno popraćena obzirom da sam kreativac, apsolutno vizualni tip (ambalaža mi može sve prodati ako me privuče),” započela je svoju priču Nevena.

Vedrana, Ben i Maja

Nevena je mama sada već velike curke, a Maja i Ben su godinu dana u braku. Ben je taj koji pokreće stvari sa svojim idejama i poslovnim potezima koje rijetko tko odluči napraviti. Maja je kreativka i ona koja zna gdje što nabaviti i po najnižim i najvišim cijenama. Zna što je u trendu i što klinci vole. Nevena dogovara većinu rođendana, postavlja uvjete poslovanja, prati trendove u komunikaciji koje primjenjuje u radu i kreativnom izražavanju u dekoracijama koje s Majom priprema s velikom ljubavi.

Pa kako je onda nastao Mali Party?

“Razmišljala sam, kao mama, kako moje dijete nikada nije slavilo rođendan u igraonici jer su mi ta mjesta uglavno sva ista, smještena u nekakve garaže, podrume itd. i uglavnom lišena lijepih, pastelnih, svijetlih boja, bez svjetla, i uvijek ista za svakog slavljenika. Prvi Lenin rođendan imao je temu “Pariz” pa smo tako doma pozvali nekoliko prijatelja, pripremila sam cupcakese, ukrasila stol i stan, prilagodila tortu temi…i tako je sve počelo. Nakon toga je krenulo dekoriranje rođendana djeci mojih prijatelja,” otkriva Nevena.

Benjamina (koji je inače pokrenuo prvi “bubble football” u Hrvatskoj) je upoznala u NC Šalata gdje je tada organizirala rođendane, a uskoro su ih počeli organizirati zajedno s njegovom tadašnjom djevojkom Majom, pronašli vlastiti prostor i osnovali Mali party.

Ono što njihov Mali Party danas nudi jest prostor za slavlje dječijih rođendana, dnevni boravak, učenje engleskog jezika, pomoć pri učenju, dekoracije za rođendane, razne kreativne, likovne i dramske radionice. Jednako tako dekoracije mogu dostaviti na bilo koju adresu i u bilo kakvom drugom prostoru pripremiti kreativni kutak koji će razvesliti slavljenika i goste.

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Ljubav “na relaciji” – u doba korone

Fotoreportaža od Švedske do Hrvatske

S kime se svađa Lana Del Rey i zašto?

Povodom izlaska novog albuma, Lana kaže da «nije da nije feministkinja, ali…»

Elisabeth Moss u psihološkom trileru koji jest i nije o kultnoj Shirley Jackson

Sve što trebate znati o jednom od najiščekivanijih filmova godine

▲ Povratak na vrh