Ovi tipovi žena ne prolaze dobro – jeste li jedna od njih?

20.12.2016.

Tračerica, radoholičarka...

1. Žena koja voli tračati

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi mi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radimo 24 sata dnevno! Muškarci ne razumiju zašto žene imaju stalnu potrebu nešto tražiti, prigovarati… Oni se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam promijeniti, a ako ne mogu, onda ću se povući.

2. Žena koja je non-stop opsjednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: ‘Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija’, to će ga vrlo brzo otjerati od vas. A ako mu još počnete prigovarati u stilu: ‘Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja’, ekspresno će pobjeći od vas! Muškarci vole kad su djevojke opuštene i znaju uživati u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da ponekad jednostavno otpustite kočnice i prepustite se malim, umjerenim užicima…

 

Žene koje nisu omiljene

 

3. Radoholičarka

Lijepo je voljeti svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate niti jednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primjer, šta mislite o njemu, šta biste željeli raditi kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi… Ako želite imati dečka, vrijeme je da prestenete razmišljati isključivo o poslu i počnete živjeti.

4. Nezadovoljna rodbinom

Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i ni sa kim se nikad nisu posvađali, te sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da neprestano pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate nešto dobro reći o rodbini, preskočite tu temu.

 

Žene koje nisu omiljene

 

5. Još jedna mama

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunskog savjetnika. Imaju osjećaj da moraju čuti sve probleme ovog svijeta i, naravno, riješiti ih u trenu. Jer, tko bi to znao bolje od njih?! Opsjednute su time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima, a potom mu dijele ‘mudre savjete’. Da skratimo priču – činjenica je da niti jedan dečko ne želi izlaziti sa svojom mamom!

izvor: cosmopolitan.hr
fotografije: PROFIMEDIA

Pročitajte i...

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Dora Predojević

Dora nam je otkrila što ljeti sluša i čita, ali i koja je formula za savršen ljetni look...

Znate li za supermoći ove namirnice koju svi imamo doma?

Superfood koji nepravedno zanemarujemo

Ellen Pompeo o toksičnom radnom mjestu i razlogu zašto je ipak ostala

Iako je rad na „Uvod u anatomiju“ bio u mnogočemu teško izdrživ, Pompeo je donijela pragmatičnu odluku i ostala

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Luna Valas

Nova edicija "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica" donosi sve detalje ljetnog stanja uma Lune Valas

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Nika Turković

O ljetnim planovima talentirane Nike Turković pročitajte u novom izdanju našeg specijala "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica"

Više od “valunga” – insajderske priče o menopauzi

Libresse se obračunava s predrasudama vezanima za žensko tijelo, pa tako i s menopauzom

▲ Povratak na vrh