Ovo je program koji pruža vrhunske fitness rezultate

06.05.2016.

Danijela Pupovac zna kako do ljeta dovesti formu do željenih rezultata

Po prvi puta, u Hrvatsku je stigao FAT KILLER, online video program sastavljen od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu. Upravo zbog toga, bavi se ekstremnim mršavljenjem na najbrži mogući način.

Fat Killer online traje dva i pol mjeseca, što uključuje treninge u trajanju od najviše 25 minuta dnevno, upravo onoliko koliko svatko može izdvojiti sa sebe i svoje zdravlje.

Prednost ovakvih treninga je što se mogu odrađivati bilo gdje, a vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s polaznikovom spremom i kondicijom. Na isti način prilagođava se i prehrana. Treninzi su kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga, koji su poznati po podizanju hormona koji pospješuju lipolizu – proces sagorijevanja masti.

 

Fat Killer

 

Cijeli program, dostupan na www.fitanansi.com, je interaktivan, polaznici su dužni redovno uploadati dnevnik prehrane, koji pregledava i komentira začetnica programa Danijela Pupovac, Master Trener, Australian Institute of Fitness, 2007.

Na svakom treningu zapisuju se brojevi odrađenih ponavljanja ili vrijeme u kojem su odrađene vježbe, kako bi se sljedećim treningom pokušali prestići. Tako se održava intenzitet i bez prisutnosti trenera. Video treninzi su snimljeni sa uputama za pravilna izvođenjima te upozorenjima na česte pogreške. Tako postavljena organizacija pokazala se dobitnom, budući da su svi dosadašnji polaznici postigli očekivane sjajne rezultate. Doprinos tome daje i pravilan plan prehrane, dostupan na www.instagram.com/fitanansi.

Fotografije: press

Pročitajte i...

Kako Halle Berry izgleda tako fantastično u 50-ima?

Spoiler alert: nisu samo geni u pitanju, već težak rad

Kako prilagoditi trening menstrualnom ciklusu?

Sportske aktivnosti možete vrlo lako prilagoditi hormonalnim promjenama

Pole dance: Šipka koja daje snagu i ruši predrasude

Ne podcjenjujte moć koju metalna šipka i nekoliko setova čučnjeva mogu imati na fizičko i mentalno zdravlje te dobro raspoloženje

Po uzoru na Kate ili Meghan - koji vam stil vježbanja više odgovara

Dvije vojvotkinje, dva sasvim različita pristupa fitnessu

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Početničke pogreške pri skidanju kilograma

Ako se želite vratiti u formu ovo su stvari na koje morate pripaziti

▲ Povratak na vrh