Pažnja! Ultimativna filmska lektira za ovo (Anti-)Valentinovo stiže…

11.01.2021.

Zendaya i John David Washington u svim inačicama ljubavnog klinča u prvom filmu snimljenom u potpunosti tijekom karantene

Kada su stigle vijesti da se druga sezona Euphorije odgađa uslijed, dakako, pandemije, Zendaya je zvrcnula mozak operacije, Sama Levinsona, i ponudila da pokušaju napraviti nešto u izvanrednim uvjetima. Jer ako itko može naći inspiraciju i prisebnost duha u izvanrednim okolnostima, nema sumnje da je to Queen Z. Levinson je, ne budi lijen, sjeo i u zapanjujuće kratkom roku napisao komornu ljubavnu dramu Malcolm & Marie, projektu se pridružio John David Washington i već prošlog proljeća, dok je većina svijeta hibernirala, mala i u svakom pogledu oprezna ekipa snimila je film koji slijeće taman uoči Valentinova! 

Da se razumijemo, ovo nije film za romantičnu večer svježe zaljubljenih parova. Najava filma kaže: „Ovo nije ljubavna priča, ovo je priča o ljubavi“, što znači da će se stvari zahuktati na neočekivane i potencijalno neugodne načine. Jer ljubav je messy. Pored nježnosti i strasti, ljubav je svašta. I upravo taj emocionalni klaster istražuje ovaj komorni film sniman u fantastičnoj Caterpillar House, sa sjajnim glumcima u naslovnim ulogama. 

Bacite pogled na trailer i pripremite se za film koji početkom veljače stiže na Netflix

Piše: A.F.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Što je arhitekt za imidž i kako može pomoći izgraditi stil i karijeru?

Kada Law Roach, samoprozvani arhitekt za imidž, osmišljava lookove za svoje klijentice, među kojima su Zendaya i Celine Dion, ne pita se što izgleda dobro zajedno već - što će ih pretvoriti u modne ikone?

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

10 cool odjevnih komada za Valentinovo na otvorenom

Kada vam ponestane riječi, recite to - outfitom!

Anti-romantični watchlist za single & fabulous sretnice

Solo za Valentinovo? Uz ove filmove ćete otvoriti šampanjac što ste se našle u najboljem mogućem društvu…

Valentinovo update: Najbolji *novi* romantični filmovi

Stižu novi naslovi za naše romantične watchliste…

▲ Povratak na vrh