Do savršenog Instagram profila u pet koraka

07.02.2018.

Eva Chen, modna urednica i žena koja sjedi na čelu modnog sektora u Instagramu, podijelila je svojih pet ključnih savjeta za uspješan Instagram profil

Eva Chen se na svom Instagram profilu može pohvaliti s čak 820 tisuća pratitelja, jedna je od najpoznatijih svjetskih trendseterica, a znanje o Instagramu ima u malom prstu. Zato je za Harper’s Bazaar otkrila kojih to pet zlatnih pravila treba slijediti za savršen Instagram profil. Otkrijte ih u nastavku:

Budite svoji

Korisnici se žele povezati s osobom koju prate zbog čega uvijek cijene iskrenost i osobe koje jasno iznose svoje stavove i bore se za svoja uvjerenja. Iskrenost i predstavljanje sebi onakvima kakvi jeste zato je najbolja opcija za uspješan Instagram profil.

Snimajte više videa

Mnogi misle kako video nije dobar format za Instagram jer ne privlači puno “lajkova”. No, Eva Chen kaže da je broj pogleda ono što nas treba zanimati jer tako pratitelji pokazuju da im je video zanimljiv, gledaju ga nekoliko puta iznova.

Koristite Insta Stories

Insta Stories su savršeni za “ono između”, kaže Chen. Na njima možete objavljivati što ste tog dana ručali, gdje šećete ili podijeliti nešto smiješno što vam se dogodilo u tramvaju. Oni nestaju nakon 24 sata zato tamo možete objaviti baš bilo što i zabaviti se sa sadržajem koji nije tako ušminkan.

Objavljujte često

Iako možda mislite da prečestim objavama zamarate svoje pratitelje, oni upravo to žele vidjeti. Morate biti redoviti s objavama kako bi zadržali interes publike i potakli rast broja pratitelja.

Budite kreativni

Instagram sada nudi doista puno opcija za kreativne objave. Isprobajte nove fontove za Stories, poigrajte se naljepnicama i gifovima, crtajte i šarajte, a ne zaboravite ni na dobre stare filtere koji uvijek fotografijama daju novi šarm.

Piše: N.B.
Foto: Dimitri Tyan on Unsplash

Pročitajte i...

Znate li što je Eva Chen pose?

#ootd na Evin način!

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Shit Model Management u borbi protiv rasizma u modnom svijetu

Anonimni instagram account koji progovara o problematičnim stranama modelinga baca reflektor na rasizam u modnom univerzumu i novom inicijativom prikuplja sredstva za Black Lives Matter pokret

Usponi i padovi influencera u doba krize

Kako je pandemija utjecala na fenomen influencera i što o tome kažu neke od naših najdražih insta zvijezda...

Kako su influenceri zgrozili svijet?

Tanka je linija između digitalnog aktivizma i samopromocije

12 otkačenih Instagrama koji spajaju umjetnost i hranu

Naše dvije najdraže stvari ikad spojene u dvanaest nadrealnih profila koji će vam uljepšati život

▲ Povratak na vrh