Pogledajte ovo najslađe vjenčanje: Ljubavna priča plišanih medvjedića Uršule i Bernieja

uršula i bernie
14.05.2021.

Ovo će vjenčanje svakome izmamiti osmijeh na lice!

Vjenčanje je izuzetan dan u životu mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Nažalost, pandemija je mladencima uskratila njihovu svečanost, a organizatorima vjenčanja posao. Nedostaje im radost planiranja, osmijesi na licima, uzbuđenja među sudionicima, kreativnost, inspiracija i mašta bez granica.

U ovim neizvjesnim i pomalo teškim vremenima agencija za organizaciju vjenčanja Noi Due započela je jedan veseli projekt – vjenčanje plišanih medvjedića – kojim žele razveseliti prijatelje i poznanike. Medvjedići oduvijek mame osmijeh i nježnost kod male djece, ali i odraslih. I mali i veliki bili su svjedoci naših odrastanja, grlili nas i tješili na tom putu stoga je agencija Noi Due s velikim veseljem prionula planiranju i organizaciji vjenčanja Uršule i Bernieja.

Uršula i Bernie imali su pune šape posla. Izabrali su pozivnice, slatki menu, torte i kolače, darove za svoje plišane goste, cvijeće, vjenčanicu, odijelo, leptir mašnu i ostale važne detalje poput fotografa i snimatelja koji će zabilježiti njihov čarobni dan. A svaki dio naše lijepe zemlje može biti predivna scenografija za vjenčanja. Za Uršulu i Bernieja organizatori su predložili šumu Gorskog kotara. Jer gdje bi medvjedići željeli imati svoje vjenčanje, nego u šumi?

Ovom medenom pričom Željka i Arsen Maršanić, organizatori vjenčanja, željeli su inspirirati, razveseliti i poručiti mladim ljudima da vjeruju u ljubav, da krenu upravo sada njihovim putem i sa željom da svaka vjenčana priča mladenaca bude najljepše ispričana priča baš poput Uršuline i Bernijeve.

Uživajte u ljubavnoj priči medvjedića iz Gorskog kotara!

Više na: Ursula & Bernie

Foto: Igor Kontuš

Pročitajte i...

Kako odabrati torbicu za vjenčanje i uskladiti je s vjenčanicom?

Najmodernije torbice i modni dodaci za dan koji ćete pamtiti zauvijek...

ariana grande

Ariana Grande se udala, a mi smo sretni jer je napokon sretna u ljubavi

Malom ceremonijom Ariana i Dalton Gomez ozakonili su svoju ljubav

Mala vjenčanja po uzoru na slavne parove

Traženje odgovarajuće dvorane, benda, fotografa, cateringa, haljine, smještaja za goste koji dolaze izdaleka, frizera i šminkera... a onda povrh svega propisi o okupljanjima i zabrane. Ako planirate vjenčanje i želite izbjeći stresove koji s tim dolaze, inspirirajte se primjerima zvijezda koje su svoju ljubav odlučile proslaviti u krugu najbližih.

KVIZ: Koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“

Charlotte Casiraghi svojim vjenčanjem odala je počast Grace Kelly

Charlotte je na vjenčanju nosila ogrlicu koju je Grace Kelly dobila kao vječani poklon od princa Rainiera

▲ Povratak na vrh