Pogledajte što se sve događalo iza scena našeg snimanja s Juditom Franković Brdar

23.05.2019.

Kako smo pripremali slavljenički editorijal i naslovnicu?

Iza svakog našeg tiskanog izdanja stoji velika priprema, no kada se radi o jubilarnom 200. broju moramo priznati kako smo osjećali još veću želju da našim vjernim čitateljima približimo sve ono čemu je ELLE stremio svih ovih predivnih godina i obilježimo jednu čarobnu eru.

 

 

A kako ju je najbolje obilježiti nego omogućiti vam jedan mali uvid u naš rad i pripreme te u fantastičnu atmosferu koja se događala iza scena našeg snimanja s talentiranom Juditom Franković Brdar. Taj posebni period odlučili smo proslaviti uz fotografkinju Mare Milin koja je svojim vještim umijećem i objektivom uhvatila sav glamur i blještavilo našeg novog broja i Denisa Butorca koji je fotografirao atmosferu sa snimanja. Kako su tekle pripreme pogledajte u galeriji i videu koje smo vam pripremili!

 

 

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na snimanju ovog broja.

Glavna urednica: Nambi Kezić
Cover star: Judita Franković Brdar
Snimateljica: Sara Filipa Delić
Montaža i kolor: Nina Belina

Fotograf: Denis Butorac

Make Up: Tena Bašić
Kosa: Milena Maršić/Salon Glamour
Styling: Barbara Repe
Asistentica stilistice: Luna Valas

Piše: N.B.

Pročitajte i...

Zaronite u stylish ljeto uz novi ELLE koji vas čeka na kioscima

U kolovoškom broju Ellea ugostili smo nove superjunake domaće glazbene scene, razgovarali s Emmom Roberts, ambasadoricom ekskluzivne kolekcije nakita Pretty Woman, proveli superzabavno jutro u čavrljanju s Ivom Kraljević koju ćemo uskoro gledati u premijeri 'Glave lava' na Dubrovačkim igrama - i, 'last but not the least', naše modne i beauty stranice pretvorili u razigranu stilsku odu dugom toplom ljetu!

elle

Novi Elle je na kioscima i daruje čitateljima – Elemis kremu za lice!

U novom broju razgovaramo sa zvijezdom naše naslovnice Olivijom Palermo, družimo se s redateljicom Anicom Tomić, otkrivamo fascinantnu priču iza uspona dizajnera Telfara Clemensa i opraštamo se od Albera Elbaza, legendarnog junaka svijeta mode, koji je u svaku svoju kreaciju utkao beskrajni talent, humanost i humor. Kao i uvijek, vodimo vas kroz labirinte modnih trendova i beauty kreacija, a jednu od njih vam i poklanjamo: Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser! Novi Elle i ekskluzivan dar - potražite na svim kioscima od 20. svibnja

little book of gucci

Poklanjamo vam ekskluzivnu knjigu – 'Little Book of Gucci'!

Pretplatite se na Elle i poklanjamo vam knjigu 'Little Book of Gucci'. Inspirirajte se pričom o jednom od najvećih modnih kuća! Uz to, darujemo vam i prva 4 broja Ellea i šaljemo na kućnu adresu. Požurite jer prvih 10 pretplatnika osvaja ovaj VIP tretman by Elle

Pretvorite svoj dom u SPA oazu u tri koraka

Imamo plan za ovaj vikend: blistava koža do ponedjeljka!

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

▲ Povratak na vrh