Pogodite tko se vraća sljedeće sezone!

12.11.2020.

Imamo sve moguće osjećaje u vezi ovoga…

Što god mislile o Emily, djevojka je uporna i otporna pa nas stoga možda ne treba čuditi da se čak i usprkos salvama loših kritika vraća s drugom sezonom sljedeće godine. Dok su neki revoltirani što se znatno kvalitetnije serije, koje su i znatno važnije za inkluzivnost i reprezentaciju, otkazuju šakom i kapom, dok Emily sretno cupka po Parizu, zapravo je činjenica da nas ovo ne bi trebalo baš nimalo iznenaditi. 

Znamo da serija nije dobra, u redu, ali ono što su čak i najposprdniji kritičari istaknuli jest da je „nevjerojatno gledljiva“. Tko god ju je počeo gledati, ako nije izgubio živce nakon prvih petnaest minuta, progutao ju je u jednoj večeri! Ova je serija kao junk food – ne možemo prestati koliko god se mrzile zbog toga. 

Nadalje, zahvaljujući lavini bijesa koju se izazvala, Emily in Paris postala je potencijalno najpoznatija i najkontroverznija serija trenutno u ponudi i nema tko je nije pogledao, makar da provjeri u čemu je toliki problem. Neki su je pogledali i po nekoliko puta da bi što temeljitije mogli definirati što sve nije u redu, ili barem tako tvrde… 

I gledajte, ruku na srce, potiho smo se nadale da će se Emily vratiti… Da, voljele bismo da je to radije GLOW, ali da možemo birati – odabrale bismo oboje. Jer nismo toliko prosvijećene da bismo bile imune na završni cliff-hanger ljubavnog četverokuta (šesterokuta? svašta se tu događalo), želimo vidjeti koju će sve dizajnersku robu Emily upropastiti, i želimo naprosto maksimalno buljiti u Sylvie, Camille i, dakako, Gabriela. 

U svakom slučaju, htjele mi to ili ne, ili lagale o tome, ovaj hiperkalorični guilty pleasure vraća se sljedeće godine, u planu je proljetno snimanje ukoliko uvjeti dopuste, a što se sadržaja tiče, zasad ne znamo gotovo ništa, ali za pretpostaviti je da se vraćaju sve face iz prve sezone. A hejterima, što reći? C’est la vie! 

Piše: Ana Fazekaš

Fotografija: Profimedia

Pročitajte i...

Priče o odjeći koju čuvamo

Taman u vrijeme velikog proljetnog pospremanja stiže nova dokumentarna serija na Netflix

Katherine Heigl se vratila pred kamere i rekla što misli o epitetu 'teška' koji su joj nadjenuli u Hollywoodu

Katherine Heigl zvijezda je nove serije 'Firefly Lane' i filma 'Fear of Rain'

Snimanje nove sezone 'Bridgertona' počinje uskoro, a ovo zasad znamo

Daphne i Simon više nisu u fokusu, a pojavljuju se i neki novi likovi na londonskoj društvenoj sceni...

▲ Povratak na vrh