Pokaži nam svoj beauty look i osvoji adventsko vikend putovanje u Beč za dvije osobe

20.11.2018.

Cosmopolitan te vodi na čarobni adventski vikend za dvoje u Beču i Grazu!

Priprema, pozor… Cosmopolitan te vodi na čarobni adventski vikend za dvoje u Beču i Grazu! Odvaži se na beauty dvoboj s ostalim čitateljicama Cosmopolitana, fotografiraj svoj savršeni make up i pokaži nam umijeće šminkanja! Na Cosmopolitan Beauty Dayu  powered by Douglas u Arena Centru  u subotu, 24. studenoga, odabrat ćemo pobjednicu koja će osvojiti savršeni adventski vikend za dvoje u carskom Beču!

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i božićna bajka koja odiše toplinom, ljubavi i romantičnim ugođajem… Beč u u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama ovog carskog grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga i obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja…

A prije toga prijavite se za sudjelovanje u kreativnom natječaju magazina Cosmopolitan – Pokaži nam svoj beauty look! Pošaljite nam fotografiju vašeg večernjeg make upa s podacima (ime i prezime, poštanska adresa i broj telefona) do četvrtka 22. studenoga 2018. godine. Stručni žiri magazina Cosmopolitan odabrat će sedam finalistica s najboljim make upom te će one sudjelovati u finalnom odabiru najboljeg make upa na Cosmopolitan Beauty Dayu powered by Douglas u Arena Centru  u subotu, 24. studenoga, u Zagrebu. Natjecateljica s najboljim make upom prema izboru stručnog žirija osvojit će vikend putovanje na Advent u Beču za dvije osobe, a natjecateljice koje osvoje 2. i 3. mjesto dobivaju Cosmopolitan poklon paket za uljepšavanje i godišnju pretplatu na časopis Cosmopolitan. Preostale finalistice osvojit će utješne nagrade.

Natjecanje u odabiru najboljeg make upa odvija se u Arena Centru u Zagrebu 24. studenoga 2018. od 17.00 do 18.00 sati, pri čemu će svaka od sedam finalistica dobiti zadatak od stručnog žirija da osmisli make up i našminka se na kutku za uljepšavanje u kratkom vremenskom roku. Stručni žiri odabire pobjednicu s najboljim make upom koja osvaja glavnu nagradu – adventsko vikend putovanje u Beč za dvoje, te natjecateljice koje osvajaju nagrade za 2. i 3. mjesto. Više o glavnoj nagradi saznajte ovdje . Imena sedam natjecateljica – finalistica koje će sudjelovati u natjecanju u Arena Centru objavit ćemo na portalu Cosmopolitan.hr u petak, 23. studenoga 2018. godine.

Za sudjelovanje u Kreativnom natječaju kliknite ovdje . Sretno!

 

Tekst i foto: promo

Pročitajte i...

Ovo su maske o kojima svi pričaju

Maske za lice koje vašu kupaonicu pretvaraju u luksuznu SPA-oazu. Pssst: dobijete ih kao dar uz novi Cosmopolitan koji je na kioscima, i to pakiranje od 7 komada!

Uz novi Cosmopolitan - FOREO maske za lice!

...ne jednu, niti dvije, niti tri, nego sedam FOREO maski za lice! Zato požurite na kioske po izdanje Cosmopolitana s FOREO maskama za lice na dar

Novi Cosmopolitan najbolje zna što vas čeka 2020.

Prosinački Cosmopolitan poklanja vam genijalne darove!

Održana dodjela nagrada Cosmopolitan Beauty Awards

Kako smo se proveli na prestižnoj dodjeli beauty nagrada

Najprestižnija hrvatska beauty-nagrada “Cosmopolitan Beauty Awards 2019” upravo je proglasila svoje pobjednike!

Proglašeni pobjednici Cosmopolitan Beauty Awards 2019. za najbolje beauty preparate na hrvatskom tržištu

▲ Povratak na vrh