Poruka zahvale našim vjernim čitateljima

03.06.2020.

Hvala što ste uvijek uz nas!

Sad kad se situacija polako normalizira, želimo se zahvaliti svim našim vjernim čitateljima koji su bili uz nas kad je bilo stvarno teško. Hvala vam što ste kupovali Elle na kioscima u ne tako lakim uvjetima ograničenog kretanja proteklih par mjeseci, hvala vam što ste kupovali Elle u digitalnom izdanju i preko aplikacije Glovo i Wolt.
Puno nam znači kad nam javite kako ste u našem časopisu pronašli utjehu, inspiraciju ili pak naučili nešto novo. Vaša vjernost i pohvale koje stižu na našu redakciju su nam najveća motivacija da budemo još bolji u kreiranju naših sadržaja.
Stoga, ako već niste – potražite lipanjski broj na svim kioscima, jer Elle je tu zbog vas!
A i dalje nas možete čitati digitalno ili naručiti vaš omiljeni magazin na kućni prag preko mobilnih aplikacija Wolt i Glovo (u trgovinama Lonia na području Zagreba).
Šaljemo vam veliki virtualni zagrljaj i još jednom- hvala!
Vaš Elle tim

Pročitajte i...

Single & fabulous: Zašto su single žene najsretnija skupina na svijetu

Od bijesne usidjelice do crazy cat lady - solerice tradicionalno nemaju atraktivnu reputaciju, no suvremene studije pokazuju da su najsretnija skupina na svijetu upravo - single žene. U društvu u kojem se čini da je osnovna mjerna jedinica par, ostati slobodan na duge staze još je tabu i dok sve više mladih ljudi napušta uvriježene ljubavne obrasce, a mnogi istražuju aromantični spektar, je li vrijeme da redefiniramo odnos prema sretnom soliranju?

Girl power: Anica Tomić o moći kazališta, cinizmu i altruizmu

Upoznajte Anicu Tomić čija je moderna interpretacija 'Orfeja i Euridike', njezina prva režija opere, oduševila publiku zagrebačkog HNK

Muči li vas sindrom varalice?

Zdrava doza nježne samokritike ključna je za naš profesionalni i osobni razvoj, ali ponekad nas vlastiti previsoki kriteriji mogu početi gušiti, čak i kad nam svijet poručuje da nam zaista dobro ide. Što je sindrom varalice i kako se riješiti osjećaja da nikada nismo dostatne?

Novi listopadski Elle je na kioscima!

Odlučili smo da nam u ovom broju mantra bude radost, da svakom stranicom otvaramo apetite, budimo znatiželju, rasplamsavamo strasti... Pridružite se našem nepokolebljivom optimizmu i uz novi Elle pronađite tisuću razloga za dobro raspoloženje, smijeh i uživanje. Za uvertiru, svim čitateljima poklanjamo izniman beauty dar, superučinkovitu masku za blistavu i zdravu put Filorga Meso-Mask, izravno inspiriranu tretmanima mezoterapije

barbara kurtović

O modi, stilu i inspiraciji s Barbarom Kurtović čije cool kombinacije volimo pratiti

Splitska fashionistica koja stoji iza Instagram profila @bkpurplelove ima super stil, a odakle crpi inspiraciju, koji su joj omiljeni modni dodaci te kako kombinira Borboleta narukvice iz Elle ljetnog paketa otkrila nam je u blic intervjuu

▲ Povratak na vrh