Poruka zahvale našim vjernim čitateljima

03.06.2020.

Hvala što ste uvijek uz nas!

Sad kad se situacija polako normalizira, želimo se zahvaliti svim našim vjernim čitateljima koji su bili uz nas kad je bilo stvarno teško. Hvala vam što ste kupovali Elle na kioscima u ne tako lakim uvjetima ograničenog kretanja proteklih par mjeseci, hvala vam što ste kupovali Elle u digitalnom izdanju i preko aplikacije Glovo i Wolt.
Puno nam znači kad nam javite kako ste u našem časopisu pronašli utjehu, inspiraciju ili pak naučili nešto novo. Vaša vjernost i pohvale koje stižu na našu redakciju su nam najveća motivacija da budemo još bolji u kreiranju naših sadržaja.
Stoga, ako već niste – potražite lipanjski broj na svim kioscima, jer Elle je tu zbog vas!
A i dalje nas možete čitati digitalno ili naručiti vaš omiljeni magazin na kućni prag preko mobilnih aplikacija Wolt i Glovo (u trgovinama Lonia na području Zagreba).
Šaljemo vam veliki virtualni zagrljaj i još jednom- hvala!
Vaš Elle tim

Pročitajte i...

Priča o kupovini jednog planera iliti 'kako se i dalje nadati kad nam opetovano izmiče tlo pod nogama?'

Čak i kada se sve ostalo urušava, nada tvrdoglavo opstaje. Ali što kada bol i strah stvaraju toliku buku da više ne razaznajemo vlastiti glas?

Zvali su ga 'kralj pripijenosti': Jedinstveni uvid u životnu ostavštinu dizajnera Azzedinea Alaïe

U njegov studio ulazimo s uzbuđenjem i respektom - točno je onakav kakvog ga je Alaïa ostavio, s posljednjom haljinom na kojoj je radio izloženoj na krojačkoj lutki. Police i vješalice prepune su odjeće i nedovršenih kreacija, na zidu točno ispred njegova radnog stola obješene su uramljene fotografije njegovih najbližih prijatelja. Tri godine nakon smrti slavnog dizajnera otvaramo vam vrata Fondacije Azzedine Alaïa smještene u istoj zgradi u kojoj je proveo posljednjih trideset godina života

Ožujsko izdanje Ellea je na kioscima!

Novi broj donosi vam pregršt proljetnih poslastica: veliki trend report za predstojeću sezonu, ekskluzivni cover editorijal sa zvijezdom hrvatskog modelinga Daisy, te uzbudljivu novu inicijativu Elle Active posvećenu - ženskoj snazi!

Svestrana umjetnica čije vrijeme tek dolazi: Ona je Heather Phillipson

Multimedijalna umjetnica koja se kreativno izražava skulpturama, glazbom, videom, crtežima i poezijom osvojila je jackpot svijeta umjetnosti: dobila je carte blanche da za britanski Tate realizira rad koji će između ožujka i listopada 2021. biti izložen u galeriji Duveen, u srcu muzeja

Kamala Harris: 'Optimizam je pogonsko gorivo svih mojih borbi'

Karizmatična kalifornijska senatorica indijsko-jamajčanskih korijena preuzela je dužnost američke potpredsjednice i tako postala ne samo prva žena na toj poziciji, nego i prva osoba crne kože i azijskog podrijetla na tako visokom položaju u američkoj politici

▲ Povratak na vrh