Potražite zadnju Sensu u 2019. godini

10.12.2019.

(nosi vam dar:)

“Dani uoči Božića vrijeme je kad bismo trebali učiniti upravo suprotno od onoga što uvijek radimo. Umjesto histerije i blagdanske jurnjave, trebali bismo se umiriti, ulaziti u kontemplaciju i reflektirati se na godinu iza sebe, maknuti sve što više ne želimo ponijeti dalje, stvoriti prostor za rađanje nečeg novog u svome životu”, kaže Mirta Lijović u svom članku ‘Božić, rađanje božanske iskre u nama’ u novom broju Sense. Neka vam prosinački dani budu upravo takvi, a u tome će vas, kao i uvijek, podržati vaša Sensa. Pročitajte pismo urednice iz novoga broja i potražite Sensu na kioscima te  odaberite dar, svoj Sretni dnevnik

Nismo više isti

Rezimiramo i stavljamo proteklu godinu u kontekst. Pokušavamo učiti iz vlastitih pogrešaka, uvidjeti širu sliku, gledati otvorenijim srcem i sa što manje zamjerki. Prihvaćamo da smo trenutačno ono što jesmo, ali se i otvaramo mogućnosti da možemo biti bolje i više… Unutarnja su to osjećanja i misli koje ostavljamo godini što je iza nas kako bismo u ovu koja slijedi ušli oslobođeni težine i gorkih iskustava.

Iako ne možemo izbrisati ono loše, možemo to prihvatiti kao dio padova koji neminovno prate uspone. Jer život je rijetko ravna linija, čak i u zoni komfora unutarnja previranja i neostvarene želje pletu mrežu nezadovoljstva i „spuštaju“ nas više nego pokušaji koji se nisu ostvarili.

Korak u nepoznato u sebi uvijek nosi dozu uzbuđenja, avanture i mogućnosti drugačijega i boljega, ali i mogućnost da naiđemo na „teren“ na kojemu se jednostavno ne možemo snaći i koji nas može baciti u ponor. Ono što je sigurno jest da nakon koraka u nepoznato mi nismo ista osoba kao prije. Nešto u nama se promijenilo, jedan dio našeg unutarnjeg svijeta oblikovao je to iskustvo kao svoje – dragocjeno i neponovljivo.

Kako će izgledati vaša mala/velika priča u 2020.? Koje su vaše neizrečene želje i nade? Jeste li spremni otvoriti se situacijama i osobama koje će vam pružiti ruku i odvesti vas u nepoznato? Onima koji će u vama probuditi zrno zaigranosti i otvorenosti? Jeste li spremni omekšati svoje stavove, prihvatiti različitosti i događajima i ljudima prilaziti otvorenijeg srca i pogleda na stvari?

Iskoristite ove dane za sebe, svoje želje i planove. Dok je priroda u mirovanju, iskoristite i sami supermoć povlačenja. Iz tišine vaš unutarnji glas progovara glasnije i jasnije. Tako se osnažuje vaše korijenje. Neka vas u 2020. uzemljuje snažno kako bi vaše grane mogle dosegnuti visine koje zaslužuju!

Za sve nove pretplatnike Specchiasol i Sensa pripremili su na dar Influepid Plus šumeće tablete, E.P.I.D. žele bombone Junior Fruttamix i gumene bombone – heroje u borbi sa zimskim tegobama.

Pročitajte i...

Sensa Balance Yoga Retreat: Povezivanje sa ženskom energijom

Najljepši mjesec u godini rezervirajte za Sensa YOGA BALANCE RETREAT u hotelu Korinjak na prekrasnom otoku Ižu!

Zašto nam je škola za emocije sada potrebnija nego ikada

Novi broj Sense donosi intervju s duhovnim učiteljem Sadhguruem, veliko istraživanje o emocijama na temu što je važno muškarcima, a što ženama, detoks napitke po receptu dr. Lejle Kažinić Kreho, filozofsko-psihološku ideju o pravoj, konstantnoj ljubavi... i još mnogo toga pronađite u izdanju koji je na kioscima od petka 5. veljače!

Potražite svoj dar u novoj, siječanjskoj Sensi!

Magazin Sensa u suradnji s Melemom donosi vam divan dar za početak godine - Sensa planer za sve vaše posebne trenutke, doživljaje i važne datume u 2021. godini, koje ćete pamtiti po dobru

Originalan poklon za sretne i ispunjene blagdane

Tražite savršen dar za blagdane po pristupačnoj cijeni? Sensa magazin možete nabaviti u limitiranom božićnom paketu od tri broja po cijeni od samo 39,90 kn!

Kako je bilo na 23. Sensa vikendu u Radisson Blu Resort & Spa hotelu u Splitu

Mnogo aha doživljaja, smijeha i novih uvida pratilo je jesenski Sensa vikend u hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu!

Dođite na 23. Sensa vikend u Split!

Od 23. do 25. listopada održava se Sensa vikend u Splitu, u hotelu sa četiri zvjezdice, sa zanimljivim programom u kojem ćete se susresti s omiljenim predavačima, ali upoznati i neke nove. Pridružite nam se u Radisson Blu Resort & Spa**** hotelu i probudite novu životnu energiju!

▲ Povratak na vrh