Potražite zadnju Sensu u 2019. godini

10.12.2019.

(nosi vam dar:)

“Dani uoči Božića vrijeme je kad bismo trebali učiniti upravo suprotno od onoga što uvijek radimo. Umjesto histerije i blagdanske jurnjave, trebali bismo se umiriti, ulaziti u kontemplaciju i reflektirati se na godinu iza sebe, maknuti sve što više ne želimo ponijeti dalje, stvoriti prostor za rađanje nečeg novog u svome životu”, kaže Mirta Lijović u svom članku ‘Božić, rađanje božanske iskre u nama’ u novom broju Sense. Neka vam prosinački dani budu upravo takvi, a u tome će vas, kao i uvijek, podržati vaša Sensa. Pročitajte pismo urednice iz novoga broja i potražite Sensu na kioscima te  odaberite dar, svoj Sretni dnevnik

Nismo više isti

Rezimiramo i stavljamo proteklu godinu u kontekst. Pokušavamo učiti iz vlastitih pogrešaka, uvidjeti širu sliku, gledati otvorenijim srcem i sa što manje zamjerki. Prihvaćamo da smo trenutačno ono što jesmo, ali se i otvaramo mogućnosti da možemo biti bolje i više… Unutarnja su to osjećanja i misli koje ostavljamo godini što je iza nas kako bismo u ovu koja slijedi ušli oslobođeni težine i gorkih iskustava.

Iako ne možemo izbrisati ono loše, možemo to prihvatiti kao dio padova koji neminovno prate uspone. Jer život je rijetko ravna linija, čak i u zoni komfora unutarnja previranja i neostvarene želje pletu mrežu nezadovoljstva i „spuštaju“ nas više nego pokušaji koji se nisu ostvarili.

Korak u nepoznato u sebi uvijek nosi dozu uzbuđenja, avanture i mogućnosti drugačijega i boljega, ali i mogućnost da naiđemo na „teren“ na kojemu se jednostavno ne možemo snaći i koji nas može baciti u ponor. Ono što je sigurno jest da nakon koraka u nepoznato mi nismo ista osoba kao prije. Nešto u nama se promijenilo, jedan dio našeg unutarnjeg svijeta oblikovao je to iskustvo kao svoje – dragocjeno i neponovljivo.

Kako će izgledati vaša mala/velika priča u 2020.? Koje su vaše neizrečene želje i nade? Jeste li spremni otvoriti se situacijama i osobama koje će vam pružiti ruku i odvesti vas u nepoznato? Onima koji će u vama probuditi zrno zaigranosti i otvorenosti? Jeste li spremni omekšati svoje stavove, prihvatiti različitosti i događajima i ljudima prilaziti otvorenijeg srca i pogleda na stvari?

Iskoristite ove dane za sebe, svoje želje i planove. Dok je priroda u mirovanju, iskoristite i sami supermoć povlačenja. Iz tišine vaš unutarnji glas progovara glasnije i jasnije. Tako se osnažuje vaše korijenje. Neka vas u 2020. uzemljuje snažno kako bi vaše grane mogle dosegnuti visine koje zaslužuju!

Za sve nove pretplatnike Specchiasol i Sensa pripremili su na dar Influepid Plus šumeće tablete, E.P.I.D. žele bombone Junior Fruttamix i gumene bombone – heroje u borbi sa zimskim tegobama.

Pročitajte i...

Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat

Savršena detoksikacija u bajkovitoj prirodi Plitvica

Vrijeme je za novu, rujansku Sensu

Novi broj je na kioscima

Ljeto je ljepše i ispunjenije... uz novu Sensu

Stigao je kolovoz, a s njim i nova Sensa. Od petka 2. 8. potražite je na kioscima i ne zaboravite na limitirani paket Sensa s knjigom za 39.90 kuna!

Kako je bilo na 9. Sensa danu?

Park Maksimir ove je nedjelje, već 9. godinu zaredom u organizaciji magazina Sensa ponovno postao "livada iz sna"

▲ Povratak na vrh