Pozor! Stiže “Legally Blonde 3” i ovo je sve što zasad znamo

21.05.2020.

Naša najdraža plavuša s Harvarda i jedna od najdražih plavuša uopće vraća se po treći put, i to u suradnji s Mindy Kaling

Da, to smo opet mi u svom standardnom Reese Witherspoon entuzijazmu. Međutim! Osim što je nedavno najavila da se vraća romantičnim komedijama u stilu s čak dva nova projekta za Netflix, Reese nam je upravo potvrdila i da će biti nešto od još jednog nastavka ultimativnog hita ranih dvijetisućitih, Plavuše s Harvarda… i to uskoro!

Zasad znamo da će scenarij pisati Mindy Kaling i njezin dugogodišnji suradnik iz Parks & Recreation Dan Goor, umjesto originalnih scenaristkinja Kirsten Kiwi Smith i Karen McCullah koje su ga trebali napisati po dogovoru kada je prvi put odobren treći nastavak. Film će producirati Witherspoon kroz svoju kuću Hello Sunshine, ali vraćaju se i originalni producenti Marc Platt i Adam Siegel.

Ali što je s ostatkom bande? Jennifer Coolidge i Luke Wilson oboje su izrazili da će bi «jako voljeli» ponovno igrati svoje stare uloge, ali zasad ne znamo kakvi su planovi za novi film, a čini se da još ne znaju ni oni (hm). Wilson si je čak dopustio maštarenje o ljubavnom životu njegova lika i Elle nagađajući da «sigurno imaju nekoliko djece». Mi smo otvorene za sve opcije, ali svakako vjerujemo da je Elle izgradila fantastičnu karijeru u međuvremenu. Iako još nije sasvim službeno, čini se da je Witherspoon potvrdila da se Paulette (Coolidge) vraća, a izrazila je nadu da će se skupiti i ostali, uključujući njezinu nemesister koju je igrala Selma Blair.

Kad je Hollywood Reporter pitao Reese da kaže nešto o nadolazećem projektu, njezine su riječi, citiramo: «Puno zabave. Tako puno mode. Tako puno sjajnih feminističkih ideja. Bit će to globalna stvar. Imati životinje. Vratit će se članovi ansambla. Samo ga najprije moramo snimiti.»

Eh, a kad će to biti? Neizvjesno je. Službene informacije još nisu procurile, neka su nagađanja bila da snimanje kreće ovoga svibnja, ali to je bilo prije pandemije, no od silnog šuškanja čini nam se da su u niskom startu. Možda ćemo se morati malo strpjeti, ali čini se da nam je sljedeća godina potpuno u znaku Reese Witherspoon! Svoje osjećaje ilustrirat ćemo prizorom iz originalnog filma:

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: IMDb

Pročitajte i...

oscari 2021

Što su nosile zvijezde na sinoćnjim Oscarima?

Pobjednici nas nisu previše iznenadili, a glamurozni lookovi?

Ususret ovogodišnjim Oscarima, prisjetili smo se nekih od najljepših lookova

Ove nedjelje očekuje nas novi/stari crveni tepih, a tom prigodom prisjećamo se 30 fantastičnih lookova iz novije i starije povijesti Oscara

12 road-trip filmova (ako vam već pomalo gori pod petama)

Već miriše na proljeće... Ready to hit the road?

Čini se da je Jennifer Coolidge u stvarnosti otkačenija od kultnih likova koje tumači

Stiflerova mama, Paulette u Plavuši s Harvarda, Sophie Kaczynski u 2 Broke Girls... Jennifer Coolidge uvijek privuče pozornost gledatelja, bez obzira na to s kime dijeli kadar. No crtice iz njezina života trebale bi doći uz disclaimer: ne pokušavajte ovo kod kuće

▲ Povratak na vrh