Pretplatite se na ELLE i uživajte u čitanju modnog i lifestyle magazina u sigurnosti svog doma!

Elle pretplata
26.03.2020.

U ovim teškim trenucima kada Hrvatsku pogađa korona kriza, a građani Zagreba suočili su se i sa strahotama potresa, svi se osjećamo preplašeno i tjeskobno. Elle poziva čitatelje i čitateljice da ostanu kod kuće te brinu za svoje bližnje i sebe, a u slobodno vrijeme čitaju novo travanjsko izdanje ovog modnog magazina. Pretplatite se na Elle i čitajte nas u sigurnosti svoga doma!

Elle je ultimativni glossy magazin koji na hrvatskom tržištu nema pandana, kako u estetskom, tako ni u svjetonazorskom smislu. Elle otkriva trendove iz svijeta mode i ljepote te pruža najnovije informacije iz  kulture i umjetnosti, ali i korisne savjete kroz vrhunske tekstove vezane uz karijeru i znanost… Elle donosi i najnovije vijesti iz svijeta lifestylea u najširem smislu. Elle – ljepota je unutra!

Pretplatite se stoga na Elle i iskoristite popust na svoj omiljeni časopis! Kupite jednogodišnju pretplatu i čitajte Elle 365 dana u godini. Ova ponuda uključuje 12 brojeva i iznosi 280 kuna (4 broja gratis). Polugodišnja pretplata obuhvaća 6 brojeva, a cijena joj iznosi 150 kuna (uz ostvarenih 30% popusta).

Za pretplatu nazovite nas na +385 1 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr

Čitajte nas i pratite na svim Elle platformama – tiskanom izdanju, portalu, društvenim mrežama Facebook i Instagram…

Elle pretplata

Pročitajte i...

Jeste li pročitali srpanjski Elle u digitalnom izdanju?

Čitajte Elle i u digitalnom formatu! Vaš omiljeni magazin možete naručiti online i čitati ga u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. Jednostavno i sigurno kroz par klikova dođite do omiljenog Elle sadržaja

10 razloga da kupite srpanjsko izdanje magazina Elle!

Novi broj je upravo stigao na kioske i „miriše“ na ljeto. Otkrijte koji će modni trendovi ove sezone dominirati plažama i street style scenom, testirajte svoje beauty znanje u zabavnom kvizu, zavirite u uzbudljiv svijet zagrebačke pjevačice i influencerice Nike Turković i informirajte se koje knjige i serije obavezno ponijeti na more. Elle je sve što vam treba za duplu dozu zabave!

Kratka povijest "summer body" koncepta

Odolijevajući prijetnjama ozonskih rupa i štetnosti UV zračenja, preplanulost je u 20. stoljeću postala obilježje zdravlja i ljepote. Ispruženo, obnaženo, okupano sunčevim zrakama, tijelo je ljeti predmet svih pogleda, no uz ideju prirodnosti i opuštenosti, iza hashtaga "summerbody" kriju se i novi izazovi, društveni imperativi te bolna tiranija idealnog tijela -  čvrstog, preplanulog, zavodljivog. Ljeto nas skida, ali oslobađa li nas zaista?

Poruka zahvale našim vjernim čitateljima

Hvala što ste uvijek uz nas!

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Pretplatite se na Elle, prva 4 broja darujemo i šaljemo na kućnu adresu!

Pretplatite se na Elle, prva 4 broja darujemo i šaljemo vam doma! Čitajte Elle 365 dana u godini! Elle – ljepota je unutra.

▲ Povratak na vrh