Probudite svoje unutarnje snage na vikendu osnaživanja

sensa vikend
09.06.2021.

Posebno iskustvo promjene, buđenja unutarnjih snaga i osnaživanja čeka vas od 25. do 27. lipnja na Sensa vikendu u Osijeku. Naš tradicionalan vikend posvećen osobnom rastu prvi put organiziramo u Slavoniji, i to u prekrasnom Hotelu Osijek koji će nam biti 'utočište' na našem putu razvoja

Program koji vas čeka na prvom Sensa vikendu u Slavoniji, od 25. do 27. lipnja u Hotelu Osijek u Osijeku, ovaj je put posebno osmišljen kao putokaz i potpora za unutarnje osnaživanje. Sve to uz  prepoznavanje i kvalitetnije nošenje s emocijama, savjete za usklađivanje sa snažnom ženskom energijom na kojoj počiva naš autentičan rast, prijedlozima za iscjeljenje i otpuštanje “prtljage” koja nam više ne koristi i sputava nas u razvoju te uz satove vježbanja koji će nas podsjetiti da smo mnogo snažniji nego što mislimo.

Dobar osjećaj Sensa vikenda u Osijeku donose vrhunski predavači i govornici. Upoznajte ih!

Mirta Fraisman Čobanov

Mirta Fraisman Čobanov (Partus akademija), leadership coach i autorica knjige ‘Kako voditi sebe i druge’, naučit će nas što je to naš posao te kako možemo živjeti autentično te zašto je u tome ranjivost podjednako važna kao hrabrost. Možemo li biti ‘mekši’ vođe i dogurati dalje? Definitivno! I tome bismo trebali stremiti, a Mirta Fraisman Čobanov pomoći će nam osvijestiti kako.

Sanja Tatalović

Sanja Tatalović (Equilibrium), autorica seminara Lalita koji osnažuje i usmjerava žene na putu njihove potpune emancipacije, donosi radionice koje u prvi plan stavljaju suptilnu, često zanemarenu žensku energiju. Od tema samopoštovanja preko važnosti seksualne energije u našem životu, njezina predavanja bude žar za životom i daju odgovore na mnoga pitanja, nesigurnosti i ponašanja koja nas koče da se prepustimo i živimo.

Sonja Runkas

Sonja Runkas (1 moment coaching) u svome radu integralnim pristupom pruža pojedincima i timovima holističku podršku na putu rasta, razvoja i ostvarenja vlastitih potencijala. U jedinstvenoj radionici rada s glinom i emocijama pomoći će nam da se dublje povežemo sa sobom.

Mirjana Petković

Mirjana Petković (Lakoća življenja), Heal Your Life coach, vodit će mindfulness meditaciju i dati nam savjete kako se iz stanja nemira i nesigurnosti ovom tehnikom možemo vratiti u poziciju radosti. Vrijedni savjeti koristit će nam u mnogim životnim situacijama, otvoriti put rješenja i rasta unatoč okolnostima.

Irena Slovaček (Different by Irena), pilates i joga instruktorica u svojoj praksi koristi znanja o pokretu i zdravoj prehrani te je velika pobornica funkcionalnog treninga. Na Sensa vikendu očekuje vas energizirajući sat vježbanja koji će vas podsjetiti na snagu koju imate u sebi te sat joge koji će vas podsjetiti da je sve što imamo – sada i ovdje.   

O Hotelu Osijek:

U centru Osijeka, u srcu pješačke zone grada, smješten je Hotel Osijek****, na najdužoj i najljepšoj riječnoj šetnici u Hrvatskoj. Uz brojne parkove, biciklističke i trim staze Osijek je prava oaza za sve poklonike zdravog života. Svojom ponudom Hotel Osijek unijet će dašak luksuza u svako vaše putovanje, bilo da ste izbirljiv poslovni gost ili vas je do Osijeka dovelo istraživanje turističke ponude ovih krajeva.

Interijer je prozračan, moderan i elegantan, a što je još važnije odiše toplinom i ljubaznošću ljudi koji u njemu rade kako bi vaš boravak učinili nizom lijepih doživljaja. Vaš će dojam oplemeniti i raskoš gastronomske ponude u kojoj ćete uživati još više gledajući mirnu riječnu luku, mostove i opuštajuću baranjsku ravnicu.

Aranžman Sensa vikenda uključuje:

  1. sva predavanja i radionice
  2. satove vježbanja i meditacije
  3. bogati dar dobrodošlice
  4. dva puna pansiona (doručak, ručak i večera)
  5. healthy snack pri dolasku te osvježenje tijekom predavanja i vježbi

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1.450,00 kn.

Cijena aranžmana u jednokrevetnoj sobi uvećava se za 40%.

Članovi Sensa kluba imaju pravo na 10% popusta!

Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se po dolasku u hotel.

REZERVACIJE I INFORMACIJE na broj  +385 91 6500 764 i e-mail sensa@adriamedia.hr

PODACI ZA UPLATU:

Primatelj: Adria Media Zagreb d.o.o.

Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb

Svrha: SENSA VIKEND

Poziv na broj: ASE214803

IBAN: HR 5524020061100813723

Potvrdu o uplati (možete snimiti pametnim telefonom) i osobne podatke pošaljite na mail adresu sensa@adriamedia.hr:

OSOBNI PODACI:

Ime i prezime:

Ulica i kućni broj:

Poštanski broj i mjesto:

E-mail adresa:

Mobitel / telefon:

Napomena (obavezno navesti):

*Navesti želite li dvokrevetnu sobu ili jednokrevetnu sobu (nužna nadoplata). 

*Prikupljeni podaci koristit će se isključivo u svrhu organizacije SENSA VIKENDA.

*Organizator projekta SENSA VIKENDA zadržava pravo izmjena u programu.

Pročitajte i...

Kako je bilo na 23. Sensa vikendu u Radisson Blu Resort & Spa hotelu u Splitu

Mnogo aha doživljaja, smijeha i novih uvida pratilo je jesenski Sensa vikend u hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu!

Dođite na 23. Sensa vikend u Split!

Od 23. do 25. listopada održava se Sensa vikend u Splitu, u hotelu sa četiri zvjezdice, sa zanimljivim programom u kojem ćete se susresti s omiljenim predavačima, ali upoznati i neke nove. Pridružite nam se u Radisson Blu Resort & Spa**** hotelu i probudite novu životnu energiju!

Poznati Slavonci pokazali veliko srce na dobrotvornoj gala reviji Sajma vjenčanja Osijek

Tko je sve zablistao na donatorskoj gala reviji jubilarnog 10. po redu Sajma vjenčanja Osijek održanog ovog vikenda u TC Portanova?

Održan je Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova - pogledajte kako nam je bilo!

Kazališna i televizijska glumica Sandra Lončarić, glumice HNK Osijek Matea Grabić Ćaćić i Ivana Soldo Čabraja, pjevačica Nera Mamić, pjevačica i glumica kazališta Komedija Danijela Pintarić, književnica Ivana Šojat, pjevač grupe Vigor Mario Roth, pjevač grupe Fluentes Goran Bošković, maratonac Dragan Kovačević i radijska voditeljica Tatjana Grganović zablistali su na humanitarnoj modnoj reviji održanoj u sklopu Sajma vjenčanja Osijek proteklog vikenda

Osam romantičnih trendova za buduće mladenke

Uz klasične krojeve, bijelu boju i dobro poznate materijale, najavljeno je nekoliko divnih trendova koji će posebno zanimati mladenke koje vjenčanje planiraju u 2018.

Sajam vjenčanja stiže u Osijek 13. i 14. siječnja 2018. godine!

Budući mladenci pripremite se za 9. po redu Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova, 13. i 14. siječnja 2018. godine!

▲ Povratak na vrh