Promo

Nisu leteći već plavi medvjedići! Zapravo su to vitamini za zdravu i lijepu kosu, sada dostupni i u Hrvatskoj!

Novi, jedinstveni proizvod za zdravlje i sjaj kose kod žena i muškaraca stigao je u Salon Premium, specijalizirani shop za profesionalne proizvode za kosu.

Self-care počinje iznutra: BIPA pokreće kampanju #PrekrasnaIznutra o važnosti mentalnog zdravlja

Različiti aspekti mentalnog zdravlja u fokusu su projekta koji će kroz cijelu godinu provoditi BIPA u suradnji udrugom „kako si?“

Ključ ženske otpornosti leži u dijeljenju iskustva

Novo istraživanje jedne od vodećih kozmetičkih kompanija Avon, otkriva da žene snagu pronalaze slušajući svakodnevne, realne priče i dijeleći vlastita iskustva s drugima. Gotovo trećina kaže da im ove priče pomažu u prevladavanju izazova (32%), a za preko trećine (36%) djeluju na smanjenje osjećaja tjeskobe ili sumnje u sebe.

Zaplovite Jadranom u suvremenu potragu za blagom: Interaktivni foto brevijar Mediteranski armerun

Armerun se čita na hrvatskom i engleskom jeziku, gleda se s tisuću asocijacija, a namijenjen je svim naraštajima čitatelja, ljubitelja fotografije i istraživača.

Prekidi koji se nagrađuju: Ove godine prekidamo s lošom energijom!

adidas i Muzej prekinutih veza zajedno u projektu 'Breakup with bad energy'

S ovim poklonom za Dan žena ne možete pogriješiti

Međunarodni dan žena tradicionalno se već 112 godina obilježava diljem svijeta 8. ožujka. Taj datum postao je dan kada se slave sva postignuća žena na ekonomskom, političkom i društvenom planu, zajedno s neprekidnom borbom za jednakost spolova, a tradicionalno se žene daruje cvijećem. No zašto ovaj Dan žena koji nam je sve bliže ne bi obilježili na jedan potpuno drugačiji način, hedonistički, onako kako svaka žena zaslužuje?

Sanjarite o kultnim Jimmy Choo cipelama? Niste jedine. Imate ih priliku osvojiti, zavidit će vam sve mladenke

Ukoliko planirate vjenčanje, imamo vijest koja će vas razveseliti: salon I Do ima prekrasnu kolekciju vjenčanica, a jedna sretnica koja odluči tamo potražiti haljinu o kojoj već dugo mašta osvojit će cipele Jimmy Choo

Kako očuvati mladoliki sjaj i zdravlje kože?

Zima je posebno teška za one s prirodno suhom kožom. Vremenski uvjeti vani u kombinaciji sa suhim i grijanim zrakom u našim uredima i domovima, mogu zakomplicirati našu uobičajenu rutinu u održavanju kože glatkom i mekom.

'Snimanje naslovnice za Elle u Parizu bio je san snova': Claudia je s Lastova odselila s 14, a ostalo je povijest...

Unatoč slavi i činjenici da je snimala za gotovo sve prestižne svjetske brendove i najpoznatije modne magazine, 25-godišnja Claudia Antičević ostala je skromna i čvrsto na zemlji. Ispričala nam je sve o tome kako je ostvarila svoje snove u nerijetko nemilosrdnoj modnoj sceni, ali i otkrila o čemu još sanja, tj. čime se planira baviti kad završi manekensku karijeru

Ožujsko izdanje Ellea je na kioscima!

Novi broj donosi vam pregršt proljetnih poslastica: veliki trend report za predstojeću sezonu, ekskluzivni cover editorijal sa zvijezdom hrvatskog modelinga Daisy, te uzbudljivu novu inicijativu Elle Active posvećenu - ženskoj snazi!

Jedinstvena tehnologija koja omogućava glatku i sjajnu kožu, čak i zimi

Koža je vrlo osjetljiva i konstantno izložena vanjskim faktorima koji isušuju i oštećuju kožu. Suha koža gubi nutrijente i tako stari, stoga je važno koristiti specifične proizvode koji obnavljaju kožu.

Cool denim kolekcija najavljuje proljeće

Denim volimo uvijek i u svim varijantama!

Žena nemirnog duha i mali milijun hobija: Lidiji je samo nebo kraj, a i njime zna kako ploviti

Netko ju je jednom dobro opisao Krležinom rečenicom 'Nisam nikad smiren, samo malo manje nemiran'. Upoznajte arhitekticu i avanturisticu Lidiju Lijić čija su energija i strast za životom fascinantni

Neodoljiva privlačnost novog Givenchy parfema

Kako karizma nema odlike godina niti spola, tako ni talent ne može biti nametnut. Givenchy ističe sve dobre vibracije svog mirisa, predstavljajući jedinstven izazov, otvoren za sve!

Originalni murali za veselije lice Zagreba

City Center one nastavlja s projektom City Street Art koji promovira duh ulične umjetnosti, vraća život na ulice i šarenilo na zidove

Snimite nikad profesionalnije fotografije uz Galaxy S21 Ultra

Ekspresno brisanje nezadovoljavajućih selfija uz Galaxy S21 Ultra odlazi u povijest jer sada na raspolaganju imate prednju kameru od 40 MP i mogućnosti podržane umjetnom inteligencijom, koje će vas uvijek prikazati u najboljem izdanju.

Par odličnih ideja za savršen look u prijelaznom razdoblju

Veliko finale zimskih sniženja donosi trendove koji traju dulje od jedne sezone

Muzej iluzija službeno je najveći lanac privatnih muzeja na svijetu: Pa čestitamo!

Koncept koji je potekao iz zagrebačke Ilice osvaja svijet: New Delhi 30. je muzej iluzija na svijetu!

▲ Povratak na vrh