20 ideja za blagdanske poklone koji počinju već od 39 kuna

07.12.2017.

Prema istraživanjima Hrvati na poklona tijekom blagdana troše do 500 kuna, a da bismo olakšali kupovinu poklona za vas i vaš novčanik okupili smo 20 komada čije cijenje počinju već od 39 kuna koji su idealni za božićne poklone

Kako bismo vam olakšali lov na poklone i uštedjeli vam dragocjeno vrijeme, prošetali smo trgovinama i napravili zanimljivu selekciju darova koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Radi se o komadima među kojima će svatko pronaći nešto za sebe i svoje bližnje, a sjajno je to da njihove cijene počinju već od 39 kuna zbog čega su svim pristupačni.

Želite li biti sigurni da ste odabrali pravu stvar za vama dragu osobu, u galeriji pronađite 20 prijedloga idealnih malih poklona od 39 kuna s kojima sigurno nećete pogriješiti.

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Elle & Borboleta: potražite ekskluzivan ljetni paket s Borboleta narukvicom

Ne propustite ekskluzivan ljetni paket časopisa Elle s narukvicom by Borboleta! Odaberite između dva modela: 'klasičnu kombinaciju' - prepoznatljiv leptir u crvenoj boji na crnom koncu ili ljetnu verziju - leptir u nježno ružičastoj boji na koncu boje mente! Jedinstveno izdanje EllexBorboleta paketa s narukvicom po cijeni od 59,90 kuna potražite na svim kioscima od 20. srpnja! I požurite jer količine su ograničene

Krenite u proljetni shopping s Cosmopolitanom i Sport Vision poklon bonom u vrijednosti od 200 kuna

Ne propustite aktualnu ponudu godišnje pretplate na magazin Cosmopolitan! Pretplatite se i poklonit ćemo vam shopping bon u vrijednosti od 200 kuna. Požurite jer ponuda vrijedi do kraja veljače!

Potražite novi Story + DAR ZA USNE POLIZATI

Ovaj tjedan magazin Story raskošno daruje svoje čitatelje

Ovaj tjedan magazin Story raskošno daruje svoje čitatelje

Uz redizajniran, osvježen prijelom, s novim i bogatijim sadržajem, posebno snimanim beauty i modnim editorijalima, svoje čitatelje daruje i 100% prirodnim balzamom za usne.

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam set mirisa!

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklonit ćemo vam set mirisa 4711 Acqua Colonia - Blackberry&Cocoa i Vanilla&Chestnut Seasonal Edition 2018! Požurite jer ponuda vrijedi do 31. siječnja 2019. godine.

▲ Povratak na vrh