5 glumaca koje bismo mogle gledati svaki dan

02.06.2021.

Vremena se mijenjaju, trendovi dolaze i odlaze, ali zgodni frajeri nikad ne izlaze iz mode. Bilo da se radi o šarmantnom suprugu, francuskom vinaru, problematičnom spisatelju ili pak hrabrom mušketiru, priznat ćemo da je svaka priča za nijansu zanimljivija ako je glavni protagonist oku ugodan. I pritom se ne smatramo površnima već samo iskrenima!

Za pozdrav lipnju i lagani doček ljetnih mjeseci, Pickbox TV kanal pripremio je brojne filmove čiji vas glavni glumci ne mogu ostaviti ravnodušnima:

  • Misteriozni triler Tajna hotelske sobe(Across the Hall, 2009.) možda bude nešto manje zastrašujući ako vam fokus preuzme Mike Vogel, bivši model, a danas glumac. U glavnoj je ulozi mladića koji se zatekao u neobičnom odnosu sa svojom zaručnicom i najboljim prijateljem. Pripremite se za uzbudljiv petak, 4. lipnja u 22:35 sati.
  • Sjećate li se vremena kad su džentlmeni bili svakodnevna pojava? Povratak u neka galantnija vremena omogućuje vam romantično-akcijski film Mušketir (The Musketeer, 2001.) s glumcem, i također bivšim modelom, Justinom Chambersom u ulozi poznatog i hrabrog D’Artagnana, gledajte ga u subotu, 5. lipnja u  16:50 sati.
  • Život piše najluđe priče što filmove po istinitim događajima čini posebno zanimljivima. Komedija Dvoboj vinara (Bottle Shock, 2006.) temelji se na dramatičnom vinskom natjecanju 1976. kada je Kalifornija pobijedila dotad nepokorenu Francusku. Uvjereni da će vratiti svoj status, novo natjecanje je organizirano više od 40 godina kasnije kad je pobjedu odnijela ponovo Kalifornija. Film je doživio premijeru 2008. godine na Sundance Film Festivalu, a Chris Pine utjelovio je Boa Barreta, sina proslavljenog francuskog someliera. Pripremite najbolje vino za nedjelju, 6. lipnja u 15:15 sati. Usput, jeste li znali da je Chris proglašen novim Harrisonom Fordom?
  • Ewan McGregor jedan je od najistaknutijih škotskih glumaca crvene kose, plavih očiju i zavodljivog osmjeha. Jedan od njegovih najboljih prijatelja je Colin Farrell, a nagađalo se da su i vezi! Iznimno karizmatičan i otvoren za razne uloge, utjelovio je problematičnog spisatelja intrigantne prošlosti u britanskoj erotičnoj drami Mladi Adam (Young Adam, 2002.) koju možete pogledati u nedjelju, 6. lipnja u 23:20 sati.
  • Ponekad je samo jedna noć dovoljna za bračnu dramu. Romantična drama Prošle noći (Last Night, 2010.) prati izazove skladnog bračnog para suočenog s izazovima. Šarmantni Sam Worthington u ulozi je odanog supruga čija vjernost dolazi na test u nedjelju 6. lipnja u 18:30 sati. Kako smo spomenuli, život zaista piše najluđe priče pa je dobro znati da Sam Worthington nije imao namjeru postati glumac već se bavio zidarstvom prije glumačke karijere. Priznajemo, radovi s njim na čelu mogu probiti sve rokove!

Filmove s nekima od najzgodnijih glumaca na sceni pogledajte na televizijskom kanalu Pickbox TV koji možete pronaći u ponudi svog telekom operatera,  a na službenoj web stranici pogledajte raspored prikazivanja svih filmova i serija.

Pročitajte i...

Single & Fabulous watchlist: anti-romantični filmovi za sretno soliranje

Zaboravite pritiske kulture uparivanja te mitologiju proljeća kao doba zaljubljenih i provedite vrijeme s ovim filmovima koji znaju da sreća ne dolazi u paketu s romantikom, kao i da se ništa ne može mjeriti s večeri provedenom s frendicama ili u jednako fantastičnom društvu čaše vina, dobre knjige i vlastitih misli…

jennifer lopez

Ben Affleck je bio u pravu kada je rekao da je J Lo 'najradišnija osoba u showbusinessu'

Neki zaista mnogo toga stignu u danu koji traje samo 24 sata: Jennifer Lopez je potpisala višegodišnji ugovor s Netflixom, između ostalog

Denim Day watchlist: Najbolji filmovi o ženskom bijesu

Traperice, kokice i tribute fantastičnim filmskim osvetnicama

Putujmo preko ekrana: Filmovi u kojima je grad jedan od glavnih likova 

Kad već ne možemo putovati, ovi nas filmovi vode na neke od najljepših svjetskih destinacija

▲ Povratak na vrh