Adria Media Zagreb traži novinare za časopis Story!

30.10.2020.

Tko smo mi

Story je prvi i vodeći hrvatski lifestyle časopis koji čitatelju na zanimljiv i opuštajući način približava život zvijezda. Tjednik pokriva široku lepezu lifestyle i celebrity segmenata – od manjih društvenih događanja, ekskluzivnih priča iz privatnog života zvijezda, modnih i beauty editorijala, bogatih modnih i beauty izloga i trendova, njege, vježbanja, prehrane i stanovanja do pregleda kulturnih noviteta iz svijeta kazališta, filma, glazbe, slikarstva te najglamuroznijih večernjih događanja.

Što nudimo

Nudimo rad u opuštenom i ambicioznom okruženju. Kao dio našeg tima imat ćete priliku pokazati svoje novinarske sposobnosti i puno toga naučiti!

Nudimo vam i prilike za usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih medijskih kuća.

Što očekujemo

Osobu koja je samostalna, brza i okretna te pismena s minimalno tri (3) godine novinarskog iskustva i dobro se snalazi na društvenim mrežama. Očekujemo razumijevanje svijeta poznatih i slavnih osoba, fenomena iz svijeta pop-kulture, lifestylea, dobru suradnju sa svim odjelima unutar kuće te razumijevanje klijenta / čitatelja i njihovih potreba.

Kako se prijaviti

Ako ste zainteresirani, pošaljite nam svoj CV i portfolio najkasnije do 6. studenoga 2020. na posao@adriamedia.hr. Sve prijave bit će razmatrane u potpunoj povjerljivosti, a kontaktirani će biti samo kandidati koji uđu u uži izbor. Sretno!

Pročitajte i...

O ljubavi, zavadama i modnim kombinacijama slavnih čitajte u novom broju Storyja

Novi broj Storyja potražite na kioscima od srijede, 22. rujna!

story

Novi broj Storyja je u prodaji: Potražite vaš primjerak omiljenog lifestyle tjednika!

U novom broju omiljenog magazina Story očekuju vas raznovrsne uzbudljive teme.

Potražite novi broj Storyja i ne propustite uzbudljive lifestyle priče!

Novi broj ekskluzivno donosi dirljive fotografije najvažnijeg dana ponosnih majki. Mali nasljednici Ane Brdarić Boljat, Marijane Batinić i Ive Šarić napravili su veliki životni korak i krenuli u prvi razred osnovne škole. Kako je protekao prvi dan i kako su se svi snašli u novim ulogama, pročitajte u Storyju.

story kuponi

Ne propustite kupone za jesenski shopping i povratak u školske klupe - samo uz novi Story!

Novi Story DARUJE SVIM ČITATELJIMA šoping kupone u povodu početka nove školske godine! Pronađite najbolje kombinacije za svoje školarce, ali i sebe na prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ne propustite najpovoljniju kupnju od 1. do 7. rujna uz 20% do 50% popusta, a uz plaćanje ZABA Mastercard® kreditnom karticom ostvarite dodatne pogodnosti u subotu, 4. rujna

story kuponi

VRIJEME JE ZA OBITELJ! Uz Storyjeve kupone uživajte u popustima u Family mallu

Uz Storyjeve kupone uživajte u popustima do 50% u najvećem zabavnom parku na 8000 m2!

Potražite novi broj Storyja s praktičnim darom Vesh to go!

Novi Story dostupan je na prodajnim mjestima s pregršt zanimljivih lifestyle tema. U novom broju očekuje vas i iznimno praktičan dar – Vesh to go maramica za otklanjanje mrlja!

▲ Povratak na vrh