Adria Media Zagreb traži novinare za časopis Story!

30.10.2020.

Tko smo mi

Story je prvi i vodeći hrvatski lifestyle časopis koji čitatelju na zanimljiv i opuštajući način približava život zvijezda. Tjednik pokriva široku lepezu lifestyle i celebrity segmenata – od manjih društvenih događanja, ekskluzivnih priča iz privatnog života zvijezda, modnih i beauty editorijala, bogatih modnih i beauty izloga i trendova, njege, vježbanja, prehrane i stanovanja do pregleda kulturnih noviteta iz svijeta kazališta, filma, glazbe, slikarstva te najglamuroznijih večernjih događanja.

Što nudimo

Nudimo rad u opuštenom i ambicioznom okruženju. Kao dio našeg tima imat ćete priliku pokazati svoje novinarske sposobnosti i puno toga naučiti!

Nudimo vam i prilike za usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih medijskih kuća.

Što očekujemo

Osobu koja je samostalna, brza i okretna te pismena s minimalno tri (3) godine novinarskog iskustva i dobro se snalazi na društvenim mrežama. Očekujemo razumijevanje svijeta poznatih i slavnih osoba, fenomena iz svijeta pop-kulture, lifestylea, dobru suradnju sa svim odjelima unutar kuće te razumijevanje klijenta / čitatelja i njihovih potreba.

Kako se prijaviti

Ako ste zainteresirani, pošaljite nam svoj CV i portfolio najkasnije do 6. studenoga 2020. na posao@adriamedia.hr. Sve prijave bit će razmatrane u potpunoj povjerljivosti, a kontaktirani će biti samo kandidati koji uđu u uži izbor. Sretno!

Pročitajte i...

Story slavi 19. rođendan i daruje čitateljima Pickbox NOW pretplatu!

Story slavi 19. rođendan i DARUJE čitateljima – Pickbox NOW pretplatu. Gledajte premijerno hit-serije i vrhunske filmove čak 30 dana besplatno. Uz slavljenički editorijal s novom kolumnisticom, Nives Celzijus, u novom Storyu čitajte i o dodjeli Oscara te jubilarnom rođendanu glumca Filipa Jurčića. Novi Story potražite na kioscima od srijede, 28. travnja

story i meblo

POPUSTI U NOVOM BROJU - Meblo Trade slavi zajedno s časopisom Story!

Rođendansko izdanje časopisa Story donosi super pogodnosti - kupone s popustima do čak 40% na odabrani asortiman namještaja i opreme za dom u salonima Meblo Trade. Potražite Story s kuponima na kioscima od srijede, 28. travnja

story

GREEN STORY je u prodaji – u povodu Dana planeta Zemlje

U povodu Dana planeta Zemlje časopis Story je i ove godine izašao na 100% recikliranom papiru! Potražite Story Green izdanje na svim kioscima od danas, 21. travnja

story kuponi

Najpovoljniji proljetni shopping uz STORY kupone

NE PROPUSTITE! U novom broju časopisa Story pronađite kupone za proljetni shopping u trgovinama diljem Hrvatske! Ne propustite najpovoljniju kupnju od 14. do 20. travnja uz 30% popusta, a uz PBZ CARD Premium Visa karticu ostvarite dodatne pogodnosti – 40% popusta u subotu, 17. travnja!

smartlife portal

Adria Media ima novi portal Smartlife koji pokreće pametne promjene

Riječ je o prvom premium portalu o pametnoj tehnologiji koji će informirati i educirati o primjeni digitalnih rješenja te uvođenju pametnih digitalnih promjena u život i poslovanje.

story shopping fest

Pripremite se za fantastičan shopping: U srijedu kreće Story Shopping Fest!

NE PROPUSTITE! Fantastična kupnja s popustima do 40% uz časopis Story očekuje vas ovog tjedna, od srijede 14. travnja, diljem Hrvatske. Samo uz Story potražite shopping kupone s neodoljivim popustima na dar i pripremite se za nezaboravnu kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske

▲ Povratak na vrh