Adria Media Zagreb traži novinare za časopis Story!

30.10.2020.

Tko smo mi

Story je prvi i vodeći hrvatski lifestyle časopis koji čitatelju na zanimljiv i opuštajući način približava život zvijezda. Tjednik pokriva široku lepezu lifestyle i celebrity segmenata – od manjih društvenih događanja, ekskluzivnih priča iz privatnog života zvijezda, modnih i beauty editorijala, bogatih modnih i beauty izloga i trendova, njege, vježbanja, prehrane i stanovanja do pregleda kulturnih noviteta iz svijeta kazališta, filma, glazbe, slikarstva te najglamuroznijih večernjih događanja.

Što nudimo

Nudimo rad u opuštenom i ambicioznom okruženju. Kao dio našeg tima imat ćete priliku pokazati svoje novinarske sposobnosti i puno toga naučiti!

Nudimo vam i prilike za usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih medijskih kuća.

Što očekujemo

Osobu koja je samostalna, brza i okretna te pismena s minimalno tri (3) godine novinarskog iskustva i dobro se snalazi na društvenim mrežama. Očekujemo razumijevanje svijeta poznatih i slavnih osoba, fenomena iz svijeta pop-kulture, lifestylea, dobru suradnju sa svim odjelima unutar kuće te razumijevanje klijenta / čitatelja i njihovih potreba.

Kako se prijaviti

Ako ste zainteresirani, pošaljite nam svoj CV i portfolio najkasnije do 6. studenoga 2020. na posao@adriamedia.hr. Sve prijave bit će razmatrane u potpunoj povjerljivosti, a kontaktirani će biti samo kandidati koji uđu u uži izbor. Sretno!

Pročitajte i...

Kolekcionarski broj lifestyle magazina Story - Black Issue

Izdanje posvećeno modi, stilu i umijeću pametnog šopinga

Zavirite u necenzurirane video priče sa slavnima

Veliki zaokret u Storyjevim pričama

Projekt dm & Story „Pink Ribbon“ osigurao 57 tisuća kuna za KBC Zagreb i Udrugu P.I.N.K. Life

U petak, 13. studenog, predstavnici dm-a i Storyja uručili su donacijski ček udruzi P.I.N.K. life, donaciju od 57.112 kuna namijenjenih otplati kupljenog histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb i daljnjem radu Udruge.

Adria Luxury Summit otkrio prilike za premium tržište u vrijeme krize

Regionalni lideri u segmentu luxury industrije i biznisa okupili su se u Zagrebu na upravo održanom drugom Adria Luxury Summitu

Story.hr ima novu rubriku posvećenu muškarcima - Story Man

Novost u sklopu najčitanijeg lifestyle portala Story.hr!

▲ Povratak na vrh