Blagdansku čaroliju pronađite na Adventu u Arena Centru

15.12.2020.

Ako nije uspjelo Grinchu, neće ni koronavirusu

Iako nam je i Advent ove godine službeno otkazan, blagdanski ugođaj je ipak na svakom koraku. Unatoč svemu što nas je snašlo ove godine, božićnu čaroliju nam nitko nije mogao ukrasti – ako nije Grinch, ne može ni koronavirus. Kako bi vam posljednja kupovina pred sam Božić bila ugodna i laka, pobrinuo se Arena Centar, koji je svojim dekoracijama jednostavno oduševio. 


Prošetali smo njihovim Adventom i možemo reći samo jedno – čarolija nije nestala! Ova blagdanska atmosfera pomaže popraviti doživljaj – gdje god da se okrenete, lampice će vam zasjati u očima, a božićna drvca dati onaj topli osjećaj oko srca. 

Također, znamo da je trenutno malo mjesta u gradu na kojima možete napraviti savršenu božićnu fotografiju koja svake godine oduševi vaše pratitelje na Instagramu. Arena se pobrinula i za to pa vam nudi nekoliko čarobnih božićnih mjesta, koji su stvoreni kao set za savršenu blagdansku fotografiju. Samo morate doći i odabrati najdraže okruženje. 

Ne zaboravite, uz siguran shopping i raskošnu ponudu svega što vam je potrebno kako bi ovi blagdani bili topli i ugodni Arena Centar vas očekuje s bezbroj aktivacija i pogodnosti u kojima možete sudjelovati već danas. Ako vam se smuči kada se spomene blagdanski shopping, pravac Arena Centar, gdje se nećete osjećati kao da ste uopće u shopping centru. 

Fotografije: Robert Gašpert i Dražen Kokorić 

Video: Martina Družinec 

Sadržaj nastao u suradnji s Arena Centrom. 

Pročitajte i...

'Teško mi se bilo suočiti s činjenicom da moja Akademija nije sigurno mjesto'

Nakon inicijative 'Nisam tražila' i ispovijesti studentica koje su bile seksualno uznemiravane na fakultetima, dekanica Akademije dramske umjetnosti Franka Perković Gamulin sigurna je da se dogodilo nešto jako važno – ova tema ušla je u široki javni diskurs, postala vidljiva i sada se više nitko ne može praviti da zlostavljanja nema

arena centar

#DenimDay obilježen je i u Arena Centru, a brojne javne ličnosti pokazale su solidarnost sa žrtvama seksualnog nasilja

U srijedu, 28. travnja, po prvi je put u Hrvatskoj obilježen Denim Day u organizaciji magazina Elle Hrvatska i uz podršku centra Ženska soba, a u kampanju se uključio i Arena Centar koji je pozvao posjetitelje da 29. travnja snime #denimselfie u Arena Centru i iskažu solidarnost sa žrtvama seksualnog nasilja. Pozivu su se odazvale i osobe iz javnog života, među kojima i Tihana Harapin Zalepugin, modni urednik i stilist Saša Joka, Youtuberica Lorin Nukić...

Snimi #denimselfie u Arena Centru i podrži žrtve seksualnog nasilja!

Jučer, 28. travnja, po prvi je put u Hrvatskoj obilježen Denim Day u organizaciji magazina Elle Hrvatska i uz podršku centra Ženska soba. Nošenje trapera zadnje srijede u travnju svake godine međunarodni je simbol prosvjeda protiv okrivljavanja žrtava i destruktivnih mitova o nasilju nad ženama, u obliku silovanja ili seksualnog napada. Inicijativu su sudjelovanjem u virtualnoj kampanji podržale i brojne javne ličnosti – Ida Prester, Lana Puljić, Ana Bacinger, Ivana Roščić i dr., a aktivnosti se nastavljaju i danas jer o ovom problemu treba govoriti svih 365 dana u godini! U kampanju se uključio i Arena Centar u Zagrebu koji poziva posjetitelje da danas, 29. travnja, snime #denimselfie upravo u Arena Centru i iskažu solidarnost sa žrtvama seksualnog nasilja. I danas se traper nosi s višim ciljem!

denim day

Snimi #denimselfie u Arena Centru i podrži žrtve seksualnog nasilja

Pridruži se Arena Centar & Elle pokretu Denim Day i u četvrtak 29. travnja nosi traper s višim ciljem: snimi #denimselfieizArenaCentra i #podržiNEnasilje te #aktivirajsvojstav

Pronašli smo savršene božićne poklone na jednoj adresi

Elegantni modni dodaci, beauty preparati, nakit... sve što vam treba za čaroban Božić je na jednom mjestu - u Arena Centru.

▲ Povratak na vrh