Čajanka s Orašarom by Amadria Park – jedinstveni concept Adventa u Hrvatskoj

05.11.2020.

Tradicija ispijanja poslijepodnevnog čaja kreće još iz viktorijanskog doba Engleske, a nastavlja se sve do danas kao jedna od najtrajnijih i najprofinjenijih tradicija za sve uzraste

Ovih blagdana tematska Čajanka s Orašarom dolazi u Amadria Park hotele te nudi poseban doživljaj ispijanja poslijepodnevnog toplog čaja i najukusnije slatke i slane zalogaje. Za cijelo vrijeme ispijanja čajanke, u pozadini se čuju blagdanske note iz Orašara i cjelokupni doživljaj upotpunjuje raskošno blagdansko uređenje hotela. Čajanka s Orašarom samo je jedno od događanja u sklopu ovogodišnjeg Amadria Park Adventa koji se održava na lokacijama u Zagrebu (Hotel Capital) i Opatiji (Hotel Milenij).

Description: C:\Users\ebacko\Downloads\tim-mossholder-w0CHTDEpbpE-unsplash.jpg
Description: High Tea, Food, Coffee, Sandwiches, Tea, High

Čajanka s Orašarom je i topla priča o pomaganju i darivanju onih kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine, Amadria Park je u suradnji s HU Dobra Volja odlučila darovati dio prihoda od Čajanke onim obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija, te im time uljepšati ovogodišnje blagdane.

Za potpuno Amadria Park blagdansko iskustvo subotom vas u Hotelu Milenij u Opatiji očekuje baletna točka iz Orašara koja će razveseliti najmlađe pa i one najstarije!

Možete početi uživati u Čajankama s Orašarom već od 6. studenog sve do 2.siječnja 2021., i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12-14h ili od 18-20h u Amadria Capital Hotelu u Zagrebu, a subotom od 16 – 18 h, uz baletnu izvedbu u 17 h samo u Hotelu Milenij Opatija.

Neka blagdani započnu!

Pročitajte i...

Blagdansku čaroliju pronađite na Adventu u Arena Centru

Ako nije uspjelo Grinchu, neće ni koronavirusu

Ekskluzivno u Cinestaru do kraja godine čak četiri klasika Royal Opera Housea

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema te u CineStar kinima Rijeka i Split pogledajte balete Giselle i Orašara te opere Manon Lescaut i Macbeth!

▲ Povratak na vrh