Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat

11.02.2020.

Savršena detoksikacija u bajkovitoj prirodi Plitvica

Jedinstveni Sensa Yoga Reconnect Retreat pod vodstvom učiteljice joge Senke Ljubić održat će se 27. – 29. 3. 2020. na jednoj od najljepših lokacija u Hrvatskoj, u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera, u resortu Fenomen Plitvice.

Odvojen od svakodnevice i okružen nevjerojatnom prirodom, bit će savršena kulisa joga retreata koji budi našu uspavanu energiju i pozdravlja proljeće na najljepši mogući način. Pridružite nam se!

Jedinstveni Yoga retreat ove godine prvi put održat će se na bajkovitim Plitvicama! U Fenomen Plitvice resortu, u kojemu se na jedinstven način susreću luksuz i priroda, očekuje vas program koji će vas povezati s prirodom unutar i izvan vas. Sensa Yoga Reconnect Retreat s učiteljicom joge Senkom Ljubić donosi program koji budi sve ono što proljeće predstavlja – energiju, životnu radost, svježinu i jasnoću.

Sensa Yoga Reconnect Retreat u Fenomen Plitvice resortu bit će vikend povezivanja s našim stvarnim potrebama i željama, mjesto na kojemu imamo priliku upoznati sebe i svoje tijelo u mirnom i podržavajućem okruženju. Pridružite nam se sami ili u društvu dragih osoba, na posebnome mjestu, daleko od svijeta, a blizu sebi.

Više o programu kao i o aranžmanu pročitajte na https://www.sensa.hr/clanci/pilates-amp-joga/dodite-na-sensa-yoga-reconnect-retreat

Pročitajte i...

Dođite na 23. Sensa vikend u Split!

Od 23. do 25. listopada održava se Sensa vikend u Splitu, u hotelu sa četiri zvjezdice, sa zanimljivim programom u kojem ćete se susresti s omiljenim predavačima, ali upoznati i neke nove. Pridružite nam se u Radisson Blu Resort & Spa**** hotelu i probudite novu životnu energiju!

Znate li koji stil yoge izabrati za sebe?

Donosimo kratki vodič za sve buduće vježbače najpopularnijeg treninga na svijetu

Znate li zapravo razliku između joge i pilatesa?

Instruktorica pilatesa Laura Schauperl objasnila nam je koji trening odabrati

Vrijeme je za novu, rujansku Sensu

Novi broj je na kioscima

▲ Povratak na vrh