Domaće zvijezde pokazale veliko srce na zagrebačkom Sajmu vjenčanja

07.02.2017.

Nova uspješna suradnja Sajma vjenčanja Zagreb i nacionalnog humanitarnog projekta Palčić gore!

Glazbenice Antonija Šola, Emilija Kokić, Ana Opačak, Nina Kraljić i Lea Mijatović, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy, bivša manekenka Iris Androšević-Pinjuh, bivša Miss Hrvatske – Maja Spahija, glumci Antonio Franić, Lujo Kunčević i Matko Knešaurek, vaterpolisti Franko Lazić i Luka Bukić prošetali su uz Ivana Zaka modnom pistom na VIP humanitarnoj reviji Sajma vjenčanja u Areni Zagreb održanog ovog vikenda. Vrhunac večeri na kojoj su poznati Hrvati i Hrvatice podržali humanitarni nacionalni projekt Palčić gore! bio je glazbeni nastup kantautora Ivana Zaka i njegove pretpremijerne izvedbe novog singla “Da si tu”.

 

Kantautor Ivan Zak u odijelu Martin Arbanas

 

 

Sajam vjenčanja Zagreb već četvrtu godinu za redom surađuje s nacionalnim humanitarnim projektom Palčić gore! kojim se ukazuje na potrebe, probleme i posljedice prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja, a podržali su ih i mnogobrojni posjetitelji kupnjom humanitarne srećke. Osobita je poslastica bila subotnja gala humanitarna revija na kojoj su domaće zvijezde podignule palac gore za palčiće. „Drago mi je uz ostale moje kolege biti dio projekta koji skreće pažnju na one najmlađe kojima je potrebna pomoć. Mislim da je svakoj javnoj osobi čast i dužnost odazvati se ovako hvalevrijednim projektima koji promoviraju solidarnost i humanost“ poručila je glazbenica Antonija Šola.

 

Mirjana Mikulec s kćerkom u kreaciji s potpisom Vjenčanice Nikolina

 

U Hrvatskoj se godišnje prijevremeno rodi oko 2500 djece, a unatoč tome svijest javnosti o problemima nedonoščadi još uvijek je niska. „Ja sam inače tip koji se privatno jako teško može zamisliti u vjenčanici, ali mi je sudjelovanje u ovoj divnoj reviji zato veliki izazov. Malen je to moj doprinos za najhrabrije malene borce-palčiće i njihove jednako hrabre roditelje“ rekla je Ana Miščević ne krijući zadovoljstvo sudjelovanja u humanitarnoj reviji za projekt Palčić gore!

 

Avon se predstavio na Sajmu vjenčanja u Zagrebu

 

Upravo zahvaljujući humanitarnim sredstvima prikupljenim na prošlogodišnjim Sajmovima vjenčanja u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku kupljeno je nekoliko perfuzora nužnih za zbrinjavanje malih palčića. „Pomozimo jedni drugima jer nitko ne može sve sam u životu, niti kao bebe niti kao odrasli ljudi jer trebamo jedni druge!“ poručuje pjevačica Emilija Kokić. „Uvijek mi je posebno zadovoljstvo kad mogu radeći ono što najviše volim, dakle pjevajući, učiniti nešto dobro za druge. A iako pjevam godinama, ovo je prvi put da sam pjevala u vjenčanici“ poručila je Ana Opačak, zaštitno lice Sajma vjenčanja, koja je izvela svoju novu pjesmu “Daj sad opet”.

 

Ana Opačak

 

Iz publike su projekt pozdravili izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske i poseban savjetnik za zdravstvo i sport Tomislav Madžar, izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Darinka Jug i predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčić gore! Željka Vučko. U modnim kreacijama etabliranih hrvatskih dizajnera i salona vjenčane mode uživale su i Ivana Mišura te Ana Begić Tahiri.

 

 

Foto: Predrag Matijanić Joe i Ivana Kaurloto

Pročitajte i...

KVIZ: Koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“

Rotary Klub Zagreb Donji grad organizira humanitarnu predstavu u HNK Zagreb

Humanitarna akcija za pomoć klinici za dječje bolesti Zagreb

Sajam vjenčanja Zagreb i poznati Hrvati modnom revijom podržali male srčane bolesnike

Sajam vjenčanja Zagreb održan proteklog vikenda u Areni Zagreb okupio je oko 7 000 posjetitelja, budućih mladenaca i ljubitelja vjenčanja, te još jednom, 21. godinu za redom, 'opravdao' status najglamuroznije i najveće manifestacije vjenčane tematike u Hrvatskoj i regiji. Posebna je modna poslastica bila gala donatorska revija na kojoj su domaće zvijezde u ulozi modela podržale dobrotvornu akciju za štićenike udruge Veliko srce malom srcu.

Domaće zvijezde pokazale veliko srce na gala reviji zagrebačkog Sajma vjenčanja

Poznatu su zablistali na gala donatorskoj reviji Sajma vjenčanja što se ovog vikenda održao u grandioznoj Areni Zagreb

▲ Povratak na vrh