Douglas parfumerije za Klaićevu bolnicu: U hvalevrijednoj akciji prodano skoro 4000 čestitki!

29.01.2021.

Ovih blagdana Douglas parfumerije odlučile su vratiti stari duh blagdana i oživiti tradiciju pisanja čestitki uvrstivši u svoju ponudu limitiranu kolekciju čestitki s kojima bi potaknuli kupce da zamijene one virtualne i istovremeno učine dobro djelo. Ako je suditi prema količini prodanih čestitki, u tome su uspjeli

Rukom pisane poruke i čestitke postale su ponovno IN! Tome u prilog govori brojka od čak 3.905 prodanih komada čestitki, odnosno 30.279,55 kuna prikupljenih za Kliniku za dječje bolesti Zagreb.

Podsjećamo, čestitke su stavljene u prodaju u svim Douglas parfumerijama i na webshopu po cijeni od 5 i 10 kuna, a Douglas parfumerije obvezale su se donirati sav prihod od prodaje Klaićevoj bolnici. Matea Škaberna, voditeljica marketinga Douglas parfumerija, uručila je simboličan ček s iznosom donacije ravnatelju Klaićeve bolnice, prof.dr.sc. Goranu Roiću, dr.med., koji nije mogao sakriti oduševljenje ovim božićnim projektom.

„Iznimno nam je drago što smo bili dio posebne božićne priče koju su pokrenule Douglas parfumerije. Donacija poput ove dobrodošla je u ovim izazovnim vremenima, a sav prikupljeni iznos iskoristit ćemo za kupnju potrošnog pribora i nadogradnje za EEG aparat“, izjavio je ravnatelj Roić koji se tom prigodom zahvalio Douglas parfumerijama u ime svih djelatnika bolnice te malih, ali i onih malo većih pacijenata. 

Prikupljenim iznosom zadovoljne su i Douglas parfumerije koje nastavljaju s tradicijom uspješnih božićnih projekata. „Već treću godinu zaredom u suradnji s našim kupcima pomažemo najmlađim članovima društva kojima je pomoć najpotrebnija. Želja nam je senzibilizirati javnost i pokazati da, naročito u vrijeme blagdana i darivanja, poklon zbilja može značiti puno više. Veseli nas što su kupci prepoznali važnost i ideju koju čestitke predstavljaju, stoga se želimo zahvaliti svima koji su kupili čestitke i pomogli nam vratiti stari duh blagdana! Naročito nas veseli što smo prikupili značajan iznos novca koji će pomoći liječenju malih pacijenata Klinike za dječje bolesti Zagreb. “, zaključila je Matea Škaberna.

Dodatno, ovoj lijepoj priči nije kraj! Ako ste jedni od onih koji nisu imali priliku kupiti čestitke, imamo super vijest. Zadovoljni odličnim odazivom javnosti, Douglas parfumerije odlučile su produžiti dostupnost čestitki za prodaju i nastaviti prikupljati novac za Klaićevu bolnicu. Čestitke su od sada dostupne ekskluzivno samo na douglas.hr po istim cijenama, stoga ne čekajte poseban povod za lijepe riječi, nego uljepšajte nekome sasvim običan dan s malim znakom pažnje koji znači puno!

Pročitajte i...

Novom kampanjom Let's do beautiful Douglas redefinira ljepotu!

U godini u kojoj obilježava 111. godina postojanja, nova LET'S DO BEAUTIFUL kampanja pokazuje ono za što se Douglas danas zalaže kao moderna i otvorena beauty kompanija koja potiče raznolikost i toleranciju.

city loves green

Najpoželjnija shopper torba sezone ujedinila posjetitelje i prikupila humanitarnih 172.864,30 kn

Jedna torba može napraviti velike promjene. Baš takva je limited edition torba City Centera one koja je kroz projekt #citylovesgreen ispunila dvije svrhe: komunikaciju potrebe višekratnog korištenja iste torbe kako bi se smanjila potrošnja plastičnih vrećica te važnost humanitarnog djelovanja u zajednici.

Majice kojima ćete obnoviti svoj proljetni stil i pomoći u obnovi nakon potresa

Godinu dana nakon razornog potresa u Zagrebu predstavljamo PRAVO vrijeme za obnovu: cool majice iza čijeg dizajna stoji naš modni urednik i stilist Saša Joka, a čijom kupnjom pridonosite obnovi Pravnog fakulteta u Zagrebu

Zavodljivi miris koji će se trajno upisati u vašu podsvijest

L’art du parfum J'OSE dolazi u muškoj i ženskoj varijanti, a njegova esencija mirisa preplavit će vaše emocije

Navučeni ste na seriju „The Crown“? Onda morate vidjeti ove fotografije!

Danas mu svašta imamo za zamjeriti, no maleni princ Charles s kravatom i korgijem na povodcu doista je bio sladak prizor...

▲ Povratak na vrh