Elle stiže na vašu kućnu adresu putem aplikacije Wolt

09.05.2020.

Iz udobnosti i sigurnosti svoga doma naručite omiljeni magazin! Elle stiže na vašu kućnu adresu putem aplikacije Wolt i iz trgovine Lonia. Ponuda se odnosi na područje Zagreba.

U doba pandemije COVID-19 čitajte Elle u sigurnosti svoga doma – naručite ga putem mobilne aplikacije Wolt pri kupnji u trgovinama Lonia.

Ostanimo odgovorni! U krizi izazvanoj koronavirusom Elle brine o sigurnosti i zdravlju svojih čitatelja te stoga omogućuje dostavu magazina i putem aplikacije Wolt u trgovinama Lonia, na području Zagreba.

Sigurno i jednostavno iz trgovine Lonia i putem aplikacije Wolt, uz Elle, naručite i druge lifestyle magazine – Story, Storybook, StoryGourmet, Cosmopolitan, Sensa i National Geographic Hrvatska.

Samo za vas Elle otkriva trendove iz svijeta mode i ljepote te pruža najnovije informacije iz kulture i umjetnosti, ali i korisne savjete kroz vrhunske tekstove vezane uz karijeru i znanost… Elle donosi i najnovije vijesti iz svijeta lifestylea u najširem smislu. Elle – ljepota je unutra!

Budimo odgovorni, budimo povezani, budimo optimistični. Jer samo ćemo tako prebroditi i ovu krizu.

Čitajte nas u sigurnosti svoga doma i pratite na društvenim mrežama – Elle Facebook i Elle Instagram.

Pročitajte i...

Prekidi koji se nagrađuju: Ove godine prekidamo s lošom energijom!

adidas i Muzej prekinutih veza zajedno u projektu 'Breakup with bad energy'

S ovim poklonom za Dan žena ne možete pogriješiti

Međunarodni dan žena tradicionalno se već 112 godina obilježava diljem svijeta 8. ožujka. Taj datum postao je dan kada se slave sva postignuća žena na ekonomskom, političkom i društvenom planu, zajedno s neprekidnom borbom za jednakost spolova, a tradicionalno se žene daruje cvijećem. No zašto ovaj Dan žena koji nam je sve bliže ne bi obilježili na jedan potpuno drugačiji način, hedonistički, onako kako svaka žena zaslužuje?

Sanjarite o kultnim Jimmy Choo cipelama? Niste jedine. Imate ih priliku osvojiti, zavidit će vam sve mladenke

Ukoliko planirate vjenčanje, imamo vijest koja će vas razveseliti: salon I Do ima prekrasnu kolekciju vjenčanica, a jedna sretnica koja odluči tamo potražiti haljinu o kojoj već dugo mašta osvojit će cipele Jimmy Choo

Kako očuvati mladoliki sjaj i zdravlje kože?

Zima je posebno teška za one s prirodno suhom kožom. Vremenski uvjeti vani u kombinaciji sa suhim i grijanim zrakom u našim uredima i domovima, mogu zakomplicirati našu uobičajenu rutinu u održavanju kože glatkom i mekom.

'Snimanje naslovnice za Elle u Parizu bio je san snova': Claudia je s Lastova odselila s 14, a ostalo je povijest...

Unatoč slavi i činjenici da je snimala za gotovo sve prestižne svjetske brendove i najpoznatije modne magazine, 25-godišnja Claudia Antičević ostala je skromna i čvrsto na zemlji. Ispričala nam je sve o tome kako je ostvarila svoje snove u nerijetko nemilosrdnoj modnoj sceni, ali i otkrila o čemu još sanja, tj. čime se planira baviti kad završi manekensku karijeru

Ožujsko izdanje Ellea je na kioscima!

Novi broj donosi vam pregršt proljetnih poslastica: veliki trend report za predstojeću sezonu, ekskluzivni cover editorijal sa zvijezdom hrvatskog modelinga Daisy, te uzbudljivu novu inicijativu Elle Active posvećenu - ženskoj snazi!

▲ Povratak na vrh