Elle u digitalnom izdanju – novo iskustvo čitanja

22.04.2020.

Ostanite doma, a društvo neka vam pravi Elle, i to u digitalnom izdanju! Čitajte vaš omiljeni magazin u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. U sigurnosti svoga doma, jednostavno i kroz par klikova dođite do omiljenog Elle sadržaja

Da je 20. dan u svakom mjesecu rezerviran za magazin Elle, koji tada stiže na kioske, znamo odavno. No, da je Elle u travnju osvanuo i u novom, digitalnom izdanju, e to je već novost!

Stoga, drage čitateljice, odaberite hoćete li skoknuti do kioska i potražiti vaš omiljeni magazin u tiskanom izdanju ili ćete ga kupiti i čitati u digitalnom obliku, putem tableta, računala ili mobilnih uređaja. Izbor je na vama! Niti u jednom slučaju nećete pogriješiti jer identičan sadržaj i jednaka kvaliteta čekaju vas i u papirnatoj i elektronskoj verziji.

Ipak, za one koji žele više prostora doma i što manje arhive, a uz to su i virtualni tipovi – digitalno izdanje, pojedinačno ili u obliku godišnje pretplate – pun je pogodak! Stoga trk do najvećeg svjetskog kioska za prodaju digitalnih magazina – Magzter – gdje vas čeka Elle.


Kako do kioska i
digitalnog izdanja Ellea ?

Jednostavno, korak po korak. Klik na Magzter vodi vas na kiosk gdje je potrebno da se registrirate kao novi korisnik (ukoliko to već niste od ranije). Ulogirajte se na platformu preko svog korisničkog računa i odaberite željeni magazin (upis u tražilicu) te način plaćanja (npr. PayPal ili kartično plaćanje). Izvršite uplatu, a potvrda o kupnji stiže na vaš mail. Na platformi Magzter pojavljuje se link koji vodi na kupljeni digitalni magazin.

Jednostavnim klikom do virtualnog kioska, uz magazin Elle, možete kupiti i ostala izdanja Adria Medije Zagreb Story, Storybook, StoryGourmet, Story Vjenčanja, Sensa, Cosmopolitan i National Geographic Hrvatska.

Iskoristite pogodnost za digitalnu pretplatu!

Cijena za sva digitalna izdanja Adria Medije Zagreb, pa tako i Elle, identična je cijenama tiskanog primjerka na kiosku ili tiskane pretplate. Čak štoviše, u promotivnom periodu godišnja digitalna pretplata je i povoljnija u odnosu na tiskanu pretplatu. Cijena pojedinačnog izdanja Elle iznosi 35 kuna, dok digitalna pretplata za 12 brojeva Ellea iznosi 182 kune (pogodnost vrijedi do 13. svibnja 2020. godine).

Kontakt za informacije oko digitalnog izdanja, pojedinačno ili u obliku pretplate: +385 1 44 44 998 ili putem e-maila digitalnapretplata@adriamedia.hr

Na vama je samo da se udobno smjestite, pripremite koktel i uživate u Elle sadržaju u digitalnom obliku. Živjeli!

Pročitajte i...

Čitajte rujanski Elle u digitalnom ruhu

Elle je i u rujnu osvanuo u digitalnom izdanju! Rujanski broj Ellea otvara novu modnu sezonu i donosi veliki stilski vodič kroz dizajnerske kolekcije te beauty trendove s piste. Novi broj omiljenog magazina možete naručiti online i čitati ga u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. Jednostavno i sigurno kroz par klikova ‚dođite‘ do Elle sadržaja

Poruka zahvale našim vjernim čitateljima

Hvala što ste uvijek uz nas!

Prvi petak u veljači #nosicrveno

Treću godinu zaredom, u organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog neurološkog društva i Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba te uz suorganizaciju Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se zdravstveno-edukativna akcija Dan crvenih haljina.

Madonnina kći je otvorila Instagram (i nema strpljenja za glupa pitanja o njenoj majci)

Jabuka definitivno nije pala daleko od pop royalty stabla…

Dizajneri ove godine očekuju nemoguće (ali je prekrasno)

Kao što smo mogli predvidjeti, modna kuća Schiaparelli predstavila najluđe kreacije

▲ Povratak na vrh